Voordelen van een boxspring op maat

Wil je een nieuw bed kopen? Dan komt al snel de vraag naar boven: wat voor bed past bij mij? Ontdek de voordelen van een boxspring.

Wil je een nieuw bed kopen? Dan komt al snel de vraag naar boven: wat voor bed past bij mij? Je kunt kiezen voor een bed met lattenbodem of een boxspring. Wil je een elektrisch verstelbaar bed? Met of zonder hoofdbord? De keuze is reuze! Dit zijn de voordelen van een boxspring.

Een boxspring is zeer comfortabel

Door de verschillende lagen in een boxspring, het frame, de matrassen en de topper kan er een uniek slaapcomfort gerealiseerd worden. Het is een slaapsysteem van de hoogste kwaliteit, die volledig afgestemd kan worden op jouw persoonlijke wensen.

Makkelijk in- en uitstappen

Doordat een boxspring meestal iets hoger is dan een normaal bed is het gemakkelijker in- en uitstappen. Daarnaast kun je bij een boxspring op maat ook kiezen voor iets hogere pootjes als je dat prettig vindt.

Vast en elektrisch verstelbaar

Een boxspring op maat is altijd beschikbaar in vast en elektrisch verstelbaar. Een groot voordeel is dat je dit per ligplek kunt bepalen. Wil jij graag een elektrisch verstelbaar bed, maar jouw partner niet? Dat is geen enkel probleem!

Een boxspring heeft een zeer lange levensduur

Wanneer je in een goed bed investeert wil je natuurlijk dat deze lang meegaat. Een boxspring is een zeer duurzame keuze door zijn lange levensduur. Mocht het comfort iets verminderen, dan kun je ervoor kiezen om enkel de matrassen en/of topper te vervangen. De boxspring zelf gaat dan nog jarenlang mee.

Deelbaar bed voor meer gemak

Onder je bed poetsen is nooit gemakkelijk. Kies voor een boxspring om gemakkelijk onder het bed te kunnen poetsen, deze zijn namelijk vrijwel altijd deelbaar. Geen gedoe meer met lastige houdingen om overal goed bij te kunnen komen. Je schuift eenvoudig de delen uit elkaar om erbij te kunnen.

Geen concessies

Bij een boxspring op maat bepaal jij hoe het bed wordt vormgegeven, zowel wat betreft het comfort als de uitstraling. Ongeacht of jij een elektrisch verstelbaar bed wilt en jouw partner niet, dit heeft geen invloed op de uitstraling van het bed. Kies beiden het gewenste ligcomfort, kies de uitstraling, de stoffen en de afwerking. Dit alles maakt jouw boxspring uniek. Een bed volledig passend bij jouw wensen en de uitstraling van jouw slaapkamer.

Luxe uitstraling

Een boxspring geeft direct een luxe uitstraling aan de slaapkamer. Door de boxspring op maat te maken, passend bij de omgeving, weet je zeker dat het bed mooi in de ruimte past. Niet alleen voor wat betreft kleur en stijl, maar ook voor wat betreft grootte. Is de ruimte beperkt? Dan kun je kiezen voor een kleinere afmeting en de boxspring laten uitvoeren zonder of met een smaller hoofdbord en zonder voetbord. Is de ruimte juist wat groter dan gemiddeld? Kies dan voor een extra breed en lang bed met hoofd- en voetbord, passend bij de rest van de ruimte.