string(1) "p"

Sofiben Subliem Hoofdkussen

Een  comfortabel kussen met een luxe perkal katoenen tijk en een fijne vulling van hoogwaardige synthetische vezels.  Er is tevens een tussenschot geplaatst

Het Comfort van een hoofdkussen is een veelbesproken onderwerp, als het over slapen gaat,

En toch is een goed kussen dat aangepast kan worden aan uw voorkeuren een belangrijke facto wanneer het ovver een goede nachtrust gaat.

Sofiben, als bedenker van het dekbedovertrek met rits, heeft een nieuwe hoofdkussen ontwikkeld dat in eigen beheer wordt geproduceerd.

Het kussen heeft een standaard afmeting van 60x70 cm Hierdooor past het altijd perfect bij de kussenslopen die bij de overtrekken worden geleverd. De tijk van het kussen wordt in ons eigen atelier in Bergen op Zoom geproduceerd. Het is gemaakt van een 100% Perkalkatoen.

De tijk is voorzien van een stabilisatieschot dat horizontaal in het kussen is verwerkt. Doordat de vulling niet kan verschuiven blijft het kussen langer zijn vorm behouden en ondersteunt het beter uw nek en hoofd.

Om aan te geven dat we trots zijn op dit product zijn alle kussens uitgerust met een striping in de kleur van Sofiben en hebben we onze naam erop laten borduren.

Hoe stevig moet een kussen zijn?

In de markt wordt de stevigheid van het hoofdkussen veelal aangeven met de termen, soft medium en firm(stevig)

Het hoofdkussen Sofiben is afgeuld op 900 gram en daarom ( zeer) stevig te noemen., maar...

Het hoofdkussen heeft aan de zijkant een rits, waarmee u de vulling in de beide delen kunt aanpassen aan de door u gewenst stevigheid. De vulling die u niet nodig heeft kunt u bewaren om het op een later tijdstip, wannaar dit modig mocht zijn bij te vullen.

Op deze wijze kunt u het hoofdkussen op uw individuele behoefte afstemmen en de stevighied van het kussen aanpassen waanneer u dit wenst.