Slaapbank met opbergleuningen

Met onze slaapbank Box, bespaar je ruimte door bank en bed te combineren én je er kussens en dekbed in op kan bergen, een handomdraai een slaapplek creeëren

Informatie

Bedsysteem: TWILIGHT

De slaapbank Box heeft het Twilight-uitklapsysteem met een zeer goede pocketveringmatras van 16 cm. dikte en levert een uitermate comfortabel bed voor elke nacht op. Het hoeslaken kan mee opgeklapt worden. Doordat er in de armleuningen van de slaapbank Box ruimte is om het hoofdkussen en het dekbed op te bergen, heeft u alles bij de hand. Bij de slaapbank Box heeft u een ruime stofkeuze en kunt u kiezen uit een bed van 140 of 160 cm. breed.

De aanvangsprijzen van de slaapbank Box zijn:

Bed 140x200 v.a.€ 2.250 bij bed 140 cm.(bankbreedte 213 cm.)
Bed 160x200 v.a.€ 2.450 bij bed 160 cm(bankbreedte 233 cm.)

 

Deze slaapbank in het echt aanschouwen? Bezoek onze showroom in Amsterdam

Volg ons ook op Social Media:

Facebook

Instagram

YouTube

Easy Living al ruim 30 jaar betrouwbare speciaalzaak

Easy Living is al ruim 30 jaar een betrouwbare speciaalzaak op het gebied van slaapbanken en bedkasten in Amsterdam


Bij Easy Living vindt u een uitgebreid aanbod van slaapbanken en bedkasten diverse maten, kleuren en stijlen. Bij ons kunt u zowel terecht voor een éénpersoons als tweepersoons slaapbank, bedbank of bedkast. Bij het uitkiezen van een slaapbank dient u niet alleen te letten op de grootte, vorm en kleur van het model, ook dient u te bedenken of u de slaapbank iedere nacht wilt gebruiken of af en toe. Het bedsysteem, de matras en de bediening zijn er onder meer bepalend voor of een slaapbank geschikt is voor dagelijks of incidenteel gebruik. Ook bij bedkasten is het van belang dat u goed let op de grootte en vorm, zodat u zeker weet dat het past in de kamer waarin u de bedkast wilt plaatsen. Easy Living kan u advies geven over welk model slaapbank, bedbank of bedkast het beste past bij uw wensen.


Easy Living wordt door haar klanten beoordeelt met een 9.0 (gebasseerd op 137 beoordelingen)