Slaapbank Cubed

Slaapbank Cubed is dé slaapbank voor de design lovers onder ons, strak maar tegelijkertijd ook een luxe uitstraling. Pronken maar met deze beauty!

Specificaties

Slaapbank Cube de Luxe

Bedsysteem: zie link 

De slaapbank Cube de Luxe heeft een moderne uitstraling en is verkrijgbaar als fauteuil en bank. Het bed is geschikt om dienst te doen als logeerbed. Hieronder vindt u de verschillende formaten. In de aangegeven stoffen bedraagt de levertijd circa 4 weken.

Prijzen met poten in het chroom:

Cubed de Luxe, 90 x 200 cm. v.a. € 885
Cubed de Luxe, 140 x 200 cm. v.a. € 1.165
Cubed de Luxe, 160 x 200 cm. v.a. € 1.419
De eiken poten hebben een meerprijs van € 164

Bij een matrasmaat 90 en 140 cm. breed

Wilt u de Cubed in real life ontmoeten? Bezoek dan eens onze showroom in Amsterdam, u bent van harte welkom!

 

Volg ons ook op Social Media:

Facebook

Instagram

" target="_blank">YouTube

 

Easy Living al ruimt 30 jaar betrouwbare speciaalzaak

Easy Living is al ruim 30 jaar een betrouwbare speciaalzaak op het gebied van slaapbanken en bedkasten in Amsterdam


Bij Easy Living vindt u een uitgebreid aanbod van slaapbanken en bedkasten in diverse maten, kleuren en stijlen. Bij ons kunt u zowel terecht voor een éénpersoons als tweepersoons slaapbank, bedbank of bedkast. Bij het uitkiezen van een slaapbank dient u niet alleen te letten op de grootte, vorm en kleur van het model, ook dient u te bedenken of u de slaapbank iedere nacht wilt gebruiken of af en toe. Het bedsysteem, de matras en de bediening zijn er onder meer bepalend voor of een slaapbank geschikt is voor dagelijks of incidenteel gebruik. Ook bij bedkasten is het van belang dat u goed let op de grootte en vorm, zodat u zeker weet dat het past in de kamer waarin u de bedkast wilt plaatsen. Easy Living kan u advies geven over welk model slaapbank, bedbank of bedkast het beste past bij uw wensen.


Easy Living wordt door haar klanten beoordeelt met een 9.0 (gebasseerd op 137 beoordelingen)