Foto: Bedbox_boxtwin_ruimtebesparend

Ruimtebesparend bed Boxtwin van BED BOX Holland

BED BOX Holland is een Nederlands bedrijf, gevestigd in beddenstad Uden. Wij bestaan inmiddels ruim 12 jaar en groeien nog steeds.

Boxtwin

Het idee om een ruimtebesparend bed in de markt te zetten is reeds 10 jaar terug bedacht. Gedurende deze jaren is de boxtwin ontwikkeld tot een luxe onderschuifbed. In een handomdraai om te bouwen naar een volwaardig tweepersoonsbed. Leverbaar in 10 verschillende kleuren en vier afmetingen: 80/90 cm breed en 200/210 cm lang. Keuze uit diverse kwaliteitsmatrassen. De hoogte van de Boxtwin is 35 cm zonder matras en 55 cm met matras. De Boxtwin wordt geheel in de EU geproduceerd. De Boxtwin wordt standaard geleverd met hoezen set. Het is mogelijk om een aparte extra hoezen set te bestellen.

Eventueel kan de klant de boxtwin komen bekijken in onze showroom, voor grotere aantallen zijn wij bereid om de boxtwin te demonstreren op locatie.

Tevens hebben wij onze website onlangs uitgebreid met vouwbedden en een nieuw onderschuifbed. Tevreden klanten zijn voor ons belangrijk, wij scoren een 9.3 voor klantentevredenheid!

Meer weten?

Online te bestellen op www.bedboxholland.nl.

Meer van BED BOX Holland
Reacties