Profielfoto van BED BOX Holland
BED BOX Holland
Linie 7, 5405 AR Uden
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 15:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Onderschuifbed Boxtwin

De Boxtwin, het eerste ruimtebesparende onderschuifbed of logeerbed in de vorm van een boxspring.

De Boxtwin

Het onderbed van de Boxtwin staat op wieltjes onder de bovenbox. Met een eenvoudige handeling komt het onderbed hydraulisch omhoog, op gelijke hoogte van het bovenbed. De Boxtwin is verkrijgbaar in 80 en 90 breed, lengte 2 meter of 2,10 meter. Je kunt een keuze maken uit tien kleuren.

Onder de eerste box is precies passend de tweede box geschoven. Het onderschuifbed wordt eenvoudig tevoorschijn gereden en komt door een simpele handeling middels een scharnierend frame omhoog. Zo creëer je in een handomdraai een tweepersoons bed of twee aparte bedden. De hoogte van de Boxtwin is 35 cm zonder matras en 55 cm met matras. De Boxtwin wordt geheel in de EU geproduceerd. De Boxtwin wordt standaard geleverd met hoezenset. Het is mogelijk om een aparte extra hoezenset te bestellen.

De distributeur levert de Boxtwin bij jou achter de eerste deur af. Mocht je de boxtwin door ons op de (slaap)kamer willen laten plaatsen, dan kun je dit als optie selecteren. Gezien de afmetingen van de Boxtwin is enige hulp daarbij noodzakelijk.

Bed Box Holland geeft 3 jaar garantie op constructie-en fabricagefouten.