Foto: maxima-house-murphy-bed-opklapbaar-4

Murphy Bed: een klassieker maakt zijn comeback

Sommige dingen gaan gewoon nooit uit de mode en het Murphy-bed (opklapbed) is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren.

De huidige Murphy-bedden zijn comfortabel, betrouwbaar, en trendy. Met steeds minder beschikbare ruimte kun je het Murphy-bed tegenwoordig vinden in luxe appartementen, logeer-/studentenkamers, en zelfs op kantoorpanden.

Deze dingen die je moet weten over het moderne opklapbed

1. Murphy-bedden zijn ideaal voor een kleine woonruimte

Door mensen die een meer minimalistische levensstijl omarmen, reageren op stijgende vastgoedprijzen, of hun ecologische voetafdruk willen verkleinen is kleiner wonen populairder dan ooit.

Of je nu een professional van middelbare leeftijd bent die wordt ingekrompen naar een kleiner huis, een millennial die in een studio-appartement woont of een gezin dat graag gasten ontvangt, een Murphy-bed is speciaal voor jou gemaakt.

Door hun pulldown-ontwerp nemen Murphy-bedden heel weinig ruimte in beslag en kunnen ze overdag worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Wanneer ruimte schaars is, is een opklapbed vrijwel onmisbaar.

2. Een Murphy-bed is meer dan alleen een opklapbed

De op maat gemaakte opklapbedden van Maxima House zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en aantrekkelijk om te zien. Er zijn vier populaire kleuren maar in onze eigen fabriek kan elk mogelijke kleurcombinatie geproduceerd worden. Zo kunt u het bed kiezen dat het best past bij uw interieur.

Hoewel een Murphy-bed minder vloeroppervlak in beslag neemt, kan het nuttige opslagruimte aan een kamer toevoegen. Dit stijlvolle meubelstuk kan boven, achter en aan de zijkanten van het bed opslagruimte creëren. Een studentenkamer is tegelijkertijd een prachtige bibliotheek!

Bij Maxima House zijn we elke dag bezig met het vernieuwen van onze opklapbedden. Tegenwoordig is ons assortiment meer dan alleen het opklapbed. Denk bijvoorbeeld aan een Murphy-bed met sofa om nog meer functionaliteit toe te voegen aan het meubelstuk, kies bijpassende zij-/bovenkasten om uw garderobe te integreren, of kies voor een opklap stapelbed; zo passen er twee mensen tegelijk in uw logeerkamer passen.

3.Murphy-bedden zijn super comfortabel om op te slapen

Maxima House biedt de optie aan om een hoogwaardig pocketvering matras bij uw product te leveren. Echter, wij begrijpen als geen ander dat slaap belangrijk is en dat een matras vaak neerkomt op persoonlijke voorkeur.

Het Murphy-bed komt met een geïntegreerde lattenbodem en is verenigbaar met een matras naar keuze. Elk matras dunner dan 26cm werkt op het Murphy-bed en door innovatieve gasdrukveren hoeft u niet elke ochtend uw bed vast te klemmen. Wanneer je wakker wordt kun je het bed inklappen zonder dat je lakens/kussens er af vallen.

Lijkt jou zo’n opklapbed nou iets? Neem dan een kijkje op de website. Ze hebben verticale en horizontale opklapbedden in veel verschillende maten en kleuren.

Staat jouw ideale ontwerp er niet tussen? Maxima House is bereikbaar op de mail via info@maximahouse.nl en via bellen/whatsapp op 06 58 86 75 02, we zijn er om te helpen!

 

 

Meer van Innosleeps.com
Reacties