Bedkast met bureau

Zo functioneel mogelijk gebruik maken van 1 ruimte? Een werkkamer en logeerkamer in 1 dat biedt deze bedkast met bureau van Easy Living, hoe gaaf is dit??

Specificaties

Luxueus horizontaal opklapbaar opklapbed met een bedmaat van 85x200 cm. zou eigelijk in ieder huis te gebruiken zijn. Overdag een groot bureau en in de nacht een prima bed terwijl je de spullen gewoon op het bureau kan laten staan. De bedkast wordt standaard met een lattenbodem geleverd. Deze bedkast hoeft niet aan de muur bevestigd te worden. Wel is het noodzakelijk om zowel links als rechts een zijkant of een zijkastje te plaatsen om het mechaniek aan te kunnen bevestigen. Het opklapbed Cabrio is in vele kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar. De matras kan maximaal 18 cm. dik zijn.
Kastbreedte met zijkanten: 224 cm
Kasthoogte: 102,3 cm
Uitgeklapte maat: 105,5 cm

Prijzen van de losse bedkast met romp en front, bureaublad en 2 zijkanten in hetzelfde materiaal exclusief matras:

€ 2.699 in Melamine wit
€ 2.818 in Melamine anders
€ 3.455 in alle Lakkleuren

Dit bed bureau in het echt aanschouwen? Bezoek dan onze Showroom in Amsterdam 

Volg ons ook op Social Media:

Facebook

Instagram

" target="_blank">YouTube

Easy Living al ruim 30 jaar betrouwbare speciaalzaak

Easy Living is al ruim 30 jaar een betrouwbare speciaalzaak op het gebied van slaapbanken en bedkasten in Amsterdam


Bij Easy Living vindt u een uitgebreid aanbod van slaapbanken en bedkasten in diverse maten, kleuren en stijlen. Bij ons kunt u zowel terecht voor een éénpersoons als tweepersoons slaapbank, bedbank of bedkast. Bij het uitkiezen van een slaapbank dient u niet alleen te letten op de grootte, vorm en kleur van het model, ook dient u te bedenken of u de slaapbank iedere nacht wilt gebruiken of af en toe. Het bedsysteem, de matras en de bediening zijn er onder meer bepalend voor of een slaapbank geschikt is voor dagelijks of incidenteel gebruik. Ook bij bedkasten is het van belang dat u goed let op de grootte en vorm, zodat u zeker weet dat het past in de kamer waarin u de bedkast wilt plaatsen. Easy Living kan u advies geven over welk model slaapbank, bedbank of bedkast het beste past bij uw wensen.


Easy Living wordt door haar klanten beoordeelt met een 9.0 (gebasseerd op 137 beoordelingen)