Bedkast horizontaal 1 persoons

Lage plafonds en toch graag een ruimtebesparend bed? De bedkast Base Selecta is de uitkomst voor ruimtes met een laag plafond. Kom hem bekijken in de winkel

Bedkast Easy Living

De Base Selecta bedkasten zijn horizontaal uitklapbaar in de breedtematen 90 en 140 cm.

De bedkasten zijn leverbaar met of zonder zij- of bovenkast en tevens zijn er diverse losse hang-, leg-, vitrine- en boekenkasten naast de bedkast te verkrijgen. Op de lattenbodem kunt u verschillende matrassen kiezen met een maximale dikte van 21-22 cm.
De romp en het front zijn leverbaar in de kleuren wit, eiken wit, grijs eiken en berken. De frontpanelen zijn tegen meerprijs ook nog leverbaar in diverse lakkleuren en hoogglans wit.

Breedte bij horizontaal uitklapbaar bed 90 x 200 cm: 212 cm, uitgeklapt 119 cm, hoogte 108 cm.
Breedte bij horizontaal uitklapbaar bed 140 x 200 cm: 212 cm, uitgeklapt 169 cm, hoogte 157 cm

Prijzen van de losse bedkasten zonder bovenkast en exclusief matras.

Bedmaat: 90 x 200 cm. Prijs: € 1.292,-
Bedmaat: 140 x 200 cm. Prijs: € 1.895,-
Prijzen van de losse bedkasten met bovenkast(totale hoogte 220 cm.) en exclusief matras.

Bedmaat: 90 x 200 cm. Prijs: € 2.024,-
Bedmaat: 140 x 200 cm. Prijs: € 2.561,-

Deze bedkast in echt aanschouwen? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam (klik hier voor de link naar de routebeschrijving.)

Volg ons ook op Social Media:

Facebook

Instagram

" target="_blank">YouTube

Easy Living al ruim 30 jaar een betrouwbare speciaalzaak

Easy Living is al ruim 30 jaar een betrouwbare speciaalzaak op het gebied van slaapbanken en bedkasten in Amsterdam

Bij Easy Living vindt u een uitgebreid aanbod van slaapbanken en bedkasten in diverse maten, kleuren en stijlen. Bij ons kunt u zowel terecht voor een éénpersoons als tweepersoons slaapbank, bedbank of bedkast. Bij het uitkiezen van een slaapbank dient u niet alleen te letten op de grootte, vorm en kleur van het model, ook dient u te bedenken of u de slaapbank iedere nacht wilt gebruiken of af en toe. Het bedsysteem, de matras en de bediening zijn er onder meer bepalend voor of een slaapbank geschikt is voor dagelijks of incidenteel gebruik. Ook bij bedkasten is het van belang dat u goed let op de grootte en vorm, zodat u zeker weet dat het past in de kamer waarin u de bedkast wilt plaatsen. Easy Living kan u advies geven over welk model slaapbank, bedbank of bedkast het beste past bij uw wensen.

Easy Living wordt door haar klanten beoordeelt met een 9.0 (gebasseerd op 137 beoordelingen)