string(1) "p"

Must-see: hoofdborden Ultime en Organizer!

Kan je slaapkamer een extraatje gebruiken? Dan is een trendy hoofdbord voor je bed exact wat je nodig hebt.

Het is dé perfecte eyecatcher die je kamer naar een hoger niveau tilt. Velda voegde zopas extra hoofdborden toe aan de collecties Urban, Space en Larvik. Je ontdekt ze hier!

De collecties Urban, Space en Larvik vind je terug in de Velda Mood ‘Essential’. Ben je op zoek naar een tijdloze boxspringcombinatie aan een vriendelijke prijs? Dan vind je in dit assortiment absoluut je smaak. Heerlijke nachten zal je er zeker in beleven want de producten van Velda worden steeds gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit!

Ontdek nu het trendy hoofdbord Ultime in de Larvik collectie. Door zijn hoogte van 112 cm is hij heerlijk om tegen te relaxen met een goed boek of om tv te kijken vanuit je bed. Met zijn dikke piping rondom krijgt je bed een cosy en eigentijdse look!

Urban & Space: let’s organize!

De reeks hoofdborden van de Urban en Space worden aangevuld door een pareltje: Organizer! In de Mood ‘Essential’ gaan we op zoek naar gebruiksgemak en handige oplossingen in een druk gevuld leven. Daar is dit hoofdbord de perfecte oplossing voor. Met zijn gestikte opbergvakjes, berg je eenvoudig je favoriete boek, tijdschrift of andere items op! Kwalitatief slapen was nog nooit zo handig én stijlvol

De hoofdborden Ultime en Organizer zijn vanaf november verkrijgbaar via jouw Velda-verdeler in de buurt. Deze vind je via de handige dealerlocator op https://www.velda.net.