Technogel matrassen comfortabel en koel

Een goede nachtrust maakt van u een ander mens. U wordt wakker vol energie. U voelt zich heel de dag door positiever. 

Exclusief bij Simon de Bruin slaapcomfort

Technogel® matrassen zijn voorzien van een koele gel laag, hierdoor behoudt dit gedurende de nacht een aangename temperatuur. Technogel® matrassen zijn zeer goed ventilerend dankzij de 3D technologie en de ventilatiekanalen.

Technogel® matrassen zijn zeer comfortabel en hoeven niet gedraaid te worden, hetgeen een mindere belasting voor uw rug is.

Wanneer u last heeft van hitte en transpireert, of met een zomer op komst met warme slaapkamers en stijgende temperaturen kunnen wij u koel en zeer goed ondersteunend en comfortabel laten slapen.

Wat inspireert u om op te staan en een verschil te maken?

Een goede nachtrust maakt van u een ander mens. U wordt wakker vol energie.
U voelt zich heel de dag door positiever. En als de ochtend telkens sereen verloopt en verkwikkend is, raakt u geïnspireerd. Vermijd dan ook oververhitting, zweten of lang woelen tot u ’s nachts een comfortabele positie te vinden en geniet van een ononderbroken slaap—tot 45% meer diepe slaap volgens klinische tests! Technogel® matrassen zijn koel en ondersteunend.

Welkom in onze showroom

We vinden het altijd geweldig om nieuwe mensen in onze showroom te ontvangen. U bent dan ook van harte uitgenodigd!

Om te voorkomen dat we toevallig net allemaal met een andere klant bezig zijn, bieden we u graag de mogelijkheid om een afspraak met ons in te plannen. Op die manier weten we zeker dat we de nodige tijd en aandacht aan u kunnen besteden.

Om het maken van een afspraak gemakkelijk te maken, hebben we een online agenda waar u rechtstreeks zelf een afspraak kunt inplannen.