array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(19) "www.simondebruin.nl" ["path"]=> string(19) "/showroom/matrassen" }
Partner

Simon de Bruin Slaapcomfort

Sinds 1989 zijn wij ‘de vormgever van uw nachtrust’. Nadat we destijds begonnen met uitsluitend waterbedden, groeide onze zaak al snel uit tot een allround beddenspeciaalzaak. Omdat een gezonde nachtrust voorop staat en de keuze van het juiste slaapsysteem zeer persoonlijk is, kunt u bij ons alles op slaapgebied vinden. Deskundig advies hierbij is vanzelfsprekend.

Technogel matrassen comfortabel en koel

Een goede nachtrust maakt van u een ander mens. U wordt wakker vol energie. U voelt zich heel de dag door positiever. 

Exclusief bij Simon de Bruin slaapcomfort

Technogel® matrassen zijn voorzien van een koele gel laag, hierdoor behoudt dit gedurende de nacht een aangename temperatuur. Technogel® matrassen zijn zeer goed ventilerend dankzij de 3D technologie en de ventilatiekanalen.

Technogel® matrassen zijn zeer comfortabel en hoeven niet gedraaid te worden, hetgeen een mindere belasting voor uw rug is.

Wanneer u last heeft van hitte en transpireert, of met een zomer op komst met warme slaapkamers en stijgende temperaturen kunnen wij u koel en zeer goed ondersteunend en comfortabel laten slapen.

Wat inspireert u om op te staan en een verschil te maken?

Een goede nachtrust maakt van u een ander mens. U wordt wakker vol energie.
U voelt zich heel de dag door positiever. En als de ochtend telkens sereen verloopt en verkwikkend is, raakt u geïnspireerd. Vermijd dan ook oververhitting, zweten of lang woelen tot u ’s nachts een comfortabele positie te vinden en geniet van een ononderbroken slaap—tot 45% meer diepe slaap volgens klinische tests! Technogel® matrassen zijn koel en ondersteunend.

Welkom in onze showroom

We vinden het altijd geweldig om nieuwe mensen in onze showroom te ontvangen. U bent dan ook van harte uitgenodigd!

Om te voorkomen dat we toevallig net allemaal met een andere klant bezig zijn, bieden we u graag de mogelijkheid om een afspraak met ons in te plannen. Op die manier weten we zeker dat we de nodige tijd en aandacht aan u kunnen besteden.

Om het maken van een afspraak gemakkelijk te maken, hebben we een online agenda waar u rechtstreeks zelf een afspraak kunt inplannen.

Meer lezen over
'Technogel matrassen comfortabel en koel'?

meer van deze professional

Bedlinnen

Met een heerlijk bed & goede meubels is uw slaapkam...

Een Viking bed kies je met je ogen dicht

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure a...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.