Uniek Beddelicious matras Code

Altijd het juiste matras dankzij unieke eigen code in het Beddelicious Code-matras.

20 Oktober 2013

Altijd het juiste matras dankzij unieke eigen code in het Beddelicious Code-matras.

Beddelicious komt met een volledig nieuw concept op het gebied van matrassen. Met het nieuwe matras ‘Code’ kan de hardheid van de verschillende zones van dit matras eenvoudig worden aangepast aan het eigen lichaam en wensen. De Profilair®-technologie, een ingenieus ingebouwd luchtdruksysteem, zorgt ervoor dat het matras overal de juiste ondersteuning geeft op de gewenste plaats. De bijbehorende toplaag van het matras, die voor nóg meer comfort zorgt, is in drie verschillende materialen beschikbaar. Hierdoor ontstaat een persoonlijk matras dat altijd voor een ultieme nachtrust zorgt, ook als na verloop van tijd, soms pas na jaren, de slaapwensen of iemands gewicht zou veranderen. 

Voordat er naar de instelling van het matras wordt gekeken, worden eerst het slaapgedrag en de slaaphouding van de klant in kaart gebracht. Daarna kan met ‘Code’ het perfecte matras worden gecreëerd. Het matras zelf is verdeeld in drie zones: nek & schouders, rug & heupen en een zone voor de benen. In elke zone wordt een ideale, op de persoon afgestemde, druk opgebouwd, in maximaal 20 stappen. Zo wordt een unieke Code samengesteld van de drie verschillende zones. Een draadloze afstands­bediening geeft de opdracht door; instellen kan dus terwijl men op het bed ligt. Hierdoor is direct voelbaar welke instelling het meest comfortabel is. Overigens hoeft de consument niet per se naar de winkel te komen. De Beddelicious dealer kan het gehele adviesgesprek ook thuis bij de consument voeren. Het matras wordt meegenomen en de juiste instellingen worden ter plekke bepaald.

Unieke code

Iedere zone-instelling over de drie delen van het matras geeft een getal en de getallen samen vormen een unieke persoonlijke code, vandaar de naam van het matras. Hierdoor kan een eerder gebruikte instelling  eenvoudig weer worden opgeroepen. Voor senioren kan het bijvoorbeeld handig  zijn dat het matras harder is bij het uit bed stappen. Het matras kan dan tijdelijk worden aangepast en daarna weer terug worden gesteld naar de oorspronkelijke code. Soms verandert het lichaam door bijvoorbeeld een zwangerschap of door extra kilo’s eraan of juist eraf. Dan kan het matras eenvoudig en comfortabel worden aangepast aan de nieuwe situatie. Als de instellingen aangepast moeten worden, kan dit eenvoudig en binnen enkele seconden met slechts een druk op de knop. Overigens is het matras compleet netspanning vrij. Alleen die paar keer dat de instelling wordt aangepast, is er sprake van netspanning. Deze verdwijnt wanneer de afstandsbediening tien seconden inactief is.

Altijd het juiste matras dankzij unieke eigen code in het Beddelicious Code-matras.

Drie toplagen mogelijk

De toplaag is, dankzij de rits, makkelijk te verwisselen en wordt geleverd in drie soorten materialen, te weten comfortschuim, traagschuim of natuurlatex. De matrastijk is bekleed met AirVent, een extra ventilerende matrasstof die te reinigen is. Het matras is uitstekend te combineren met de eveneens nieuwe serie bed- en boxmodellen van Beddelicious Curvious. 

Over Beddelicious

Beddelicious, het Nederlandse beddenmerk met het Plus-of-Min symbool, staat voor volledig naar het lichaam in te stellen bedden met daarbij een fraaie vormgeving. Beddelicious is samen met diverse productontwikkelaars, producenten en beddenspecialisten opgezet met als doel het ontwikkelen van op maat instelbare slaapoplossingen. Slaapoplossingen die zorgen voor een perfecte lighouding, passend bij het comfort dat u zelf plezierig vindt en dat altijd weer  aan te passen is aan uw persoonlijke wensen en omstandigheden. 

De Code matrassen variëren in prijs van € 1495,- tot € 1695,- voor een éénpersoons matras.

Meer informatie: www.beddelicious.nl 

Publicatiedatum: 20 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Anderen bekeken ook

Code matras

OPTIMALE BALANS MET UW EIGEN CODE Wanneer uw lichaam in balans is, rust u pas écht goed uit. Een gevoel alsof u zweeft. Met één druk op de knop, bereikt u dit gevoel op uw Code matras.Met behulp van de Profilair technologie, bepalen ze eerst samen uw ideale slaap- en lighouding. Vervolgens verfijnen we dit aan de hand van uw wensen en slaapgedrag. Het resultaat is optimale ontspanning, ondersteuning en comfort voor uw lichaam.En verandert uw lichaam, uw Code matras past zich aan. Jaar in, jaar uit. Onzeker over de juiste instellilng? We stellen de matras graag nog een keer gratis voor u in. Niet voor niets is ‘Sleep Good| Feel Good’ het motto.Wat is uw Code?   Neem een kijkje op de website van Beddelicious en ontdek de unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht? Vul dan nu de matraswijzer in. U vindt de dealers in: Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Beddelicious

Euphoria matrassen

De Euphoria matrassen hebben een aantal zaken gemeen. Zo zijn ze de M100, M200 en M300 voorzien van een afneembare en wasbare matrashoes, is de hoogte gelijk en kan er gebruik gemaakt worden van de omruilgarantie. Zo kunt u een matras naar behoefte uitzoeken en is de hoogte altijd gelijk. Het maakt dus niet uit welke matrassen naast elkaar komen te liggen. De unieke Beddelicious Euphoria M400 en M500 matrassen zijn voorzien van een kern met verwisselbare zones. Zo kunt u alle zones aanpassen in vijf stevigheden. Heeft u brede schouders, dan wordt de schouderzone extra soepel ingesteld. Brede heupen? De heupzone kan ook hier op maat worden aangepast.Elk deel kan worden aangepast, zodat er een comfortabele ondersteuning en drukverdeling ontstaat voor uw specifieke kenmerken en wensen.

Beddelicious

Curvious box

De Beddelicious Curvious collectie bestaat uit een fraai vormgegeven bed- en boxmodel, welke naar eigen wens en smaak zijn samen te stellen. Het mooie uit het verleden smelt samen met het comfort en de techniek van het heden. Beddelicious Curvious biedt een collectie met fraai vormgegeven box en bedmodel, die u naar eigen smaak samenstelt.  De combinatie van vormen, kleuren, stoffen en houtdecor zorgen voor een eigentijds beeld voor ieder uniek persoon.   Neem een kijkje op de website van Beddelicious en ontdek de webshop, de unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht? Vul dan nu de matraswijzer in. U vindt de dealers in: Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Beddelicious

Curvious bedmodel

De Beddelicious Curvious collectie bestaat uit een fraai vormgegeven bed- en boxmodel, welke naar eigen wens en smaak zijn samen te stellen. Het mooie uit het verleden smelt samen met het comfort en de techniek van het heden. Beddelicious Curvious biedt een collectie met fraai vormgegeven box en bedmodel, die u naar eigen smaak samenstelt. De combinatie van vormen, kleuren, stoffen en houtdecor zorgen voor een eigentijds beeld voor ieder uniek persoon.   Neem een kijkje op de website van Beddelicious en ontdek de webshop, de unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie. Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht? Vul dan nu de matraswijzer in. U vindt de dealers in: Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Beddelicious