Foto: Tempur-Breeze-matrassen

TEMPUR Breeze matrassen

TEMPUR introduceert met Breeze matrassen een koele manier van slapen.

Wereldwijd genieten miljoenen gebruikers van een TEMPUR matras elke dag van een comfortabele nachtrust. Met de nieuwe Breeze technologie voegt TEMPUR daar nu ook de sensatie van koeler slapen aan toe. Er is een keuze uit drie verschillende matrassen: Original Breeze (stevig), Cloud Breeze (zacht) en Sensation Breeze (traditioneel verend gevoel).

Optimalisatie microklimaat

De unieke, drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal vinden hun oorsprong in de ruimtevaarttechnologie. Het bijzondere aan de nieuwe Breeze matrassen is de combinatie van TEMPUR Climate Material met een 3D-hoes. Hiermee wordt tijdens het slapen het microklimaat geoptimaliseerd.

Ademend materiaal

De speciale laag met TEMPUR Climate Material heeft dikkere wanden van open cellen, die zorgen voor een snellere en efficiëntere vochtafvoer. Bovendien is het materiaal goed ademend. De 3D-hoes houdt aanzienlijk meer lucht vast dan een standaardhoes. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de hoes heen worden afgevoerd.

Matrassen en kussens

TEMPUR materiaal vormt zich naar de contouren van een lichaam en biedt optimaal comfort en superieure ondersteuning. De TEMPUR Breeze matrassen kunnen op een verstelbare bedbodem gebruikt worden en zijn verkrijgbaar in hoogtes van 22 en 27 cm. Bijpassende Breeze kussens zorgen voor een nog completere sensatie van koel slapen.

NASA enTEMPUR

Het drukabsorberende materiaal werd oorspronkelijk door NASA in de jaren '70 ontwikkeld om astronauten tijdens het opstijgen te ondersteunen en te beschermen tegen de druk. Later werkten wetenschappers uit Zweden en Denemarken aan TEMPUR materiaal voor gebruik in slaapproducten. Sinds 1996 is TEMPUR het enige matrassen- en kussenmerk dat onder licentie van de US Space Foundation het 'Certified Space Technology'-zegel mag gebruiken.

Prijzen TEMPUR Breeze matrassen vanaf € 1.498,-.

Meer informatie: www.tempur.nl

Publicatiedatum: 21 november 2014

Reacties