Foto: press_2013/M-LINE-Slow-Motion-matras.jpg

Nieuwe Slow Motion matrassen M Line

M Line introduceert een nieuwe generatie matrassen: Slow Motion VII en VIII.

Na een periode van intensief ontwikkelen, presenteert M Line een nieuwe generatie matrassen, die garant staat voor uitstekende nachtrust en volledig herstel van het lichaam, elke dag opnieuw. Vanaf 12 december 2013 zijn de Slow Motion VII & VIII matrassen officieel verkrijgbaar bij de betere Slaapspeciaalzaken van Nederland en België. De matrassen zijn zeer innovatief, onderscheidend en blinken uit in excellent ligcomfort.

Een nieuwe generatie matrassen

In de Slow Motion VII & VIII matrassen worden de nieuwste technieken op slaapgebied gecombineerd. De Visco-toplaag zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam, terwijl de schuimballen in de Dynamic Support® laag mobiliteit op het matras mogelijk maken. Door gebruik te maken van deze schuimballen in een cilindrische uitsparing en de zeer open-cellige Air Release® tussenlaag, is ventilatie en vochtafvoer geoptimaliseerd. De zonering van het matras komt tot uiting in de pocketvering onderlaag, waarbij de 7 zones van de Adapt Cover® zorgen voor een totale aanname van de contouren van het lichaam. Het geheel van componenten zorgt voor ongeëvenaard ligcomfort.

Met de introductie van deze nieuwe matrassen is iedereen verzekerd van uitstekende nachtrust. Kijk voor een unieke inkijk in de matrassen op: www.slowmotion8.nl.

Publicatiedatum: 12 december 2013

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties