Nieuwe Slow Motion matrassen M Line

M Line introduceert een nieuwe generatie matrassen: Slow Motion VII en VIII.

12 December 2013

Na een periode van intensief ontwikkelen, presenteert M Line een nieuwe generatie matrassen, die garant staat voor uitstekende nachtrust en volledig herstel van het lichaam, elke dag opnieuw. Vanaf 12 december 2013 zijn de Slow Motion VII & VIII matrassen officieel verkrijgbaar bij de betere Slaapspeciaalzaken van Nederland en België. De matrassen zijn zeer innovatief, onderscheidend en blinken uit in excellent ligcomfort.

Een nieuwe generatie matrassen

In de Slow Motion VII & VIII matrassen worden de nieuwste technieken op slaapgebied gecombineerd. De Visco-toplaag zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam, terwijl de schuimballen in de Dynamic Support® laag mobiliteit op het matras mogelijk maken. Door gebruik te maken van deze schuimballen in een cilindrische uitsparing en de zeer open-cellige Air Release® tussenlaag, is ventilatie en vochtafvoer geoptimaliseerd. De zonering van het matras komt tot uiting in de pocketvering onderlaag, waarbij de 7 zones van de Adapt Cover® zorgen voor een totale aanname van de contouren van het lichaam. Het geheel van componenten zorgt voor ongeëvenaard ligcomfort.

Met de introductie van deze nieuwe matrassen is iedereen verzekerd van uitstekende nachtrust. Kijk voor een unieke inkijk in de matrassen op: www.slowmotion8.nl.

Publicatiedatum: 12 december 2013

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Anderen bekeken ook

Original Support

De Original Support is een perfect traagschuim matras dat alles in huis heeft. Het matras is veerkrachtig, geeft een goede gewichtsverdeling en biedt veel ligcomfort en slaapcomfort. Sinds 1998 produceren wij de Original Support traagschuim matras met veel succes. De Original Support is een relatief dik matras (23 cm), de gebruikte schuimen zijn medisch gekwalificeerd en dus identiek aan onze medische matrassen. De tijk is ruim gewatteerd (560 gram) en heeft zilvergaren dat antistatisch en anti-bacteriele eigenschappen heeft. De tijk is afritsbaar en wasbaar op 60 °C. Deze combinatie zorgt voor een aangenaam bedklimaat. De opbouw van het matras is 8 cm dik traagschuim (50 kg/m³) met daaronder een goed ademend medisch gekwalificeerd koudschuim (HR55). Dit matras biedt goede steun en heerlijk ligcomfort. U krijgt op het Original Support traagschuim matras 10 jaar volledige garantie, 30 dagen gratis proeftijd en wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.

Royal Health Foam