Foto: 2016/Refresh-matras.jpg

Nieuw matrasmerk Refresh introduceert innovatief concept

Schone slaper krijgt andere betekenis met Refresh matras.

Gemiddeld slapen mensen een derde van hun leven. Slapen helpt je lichaam en geest om tot rust te komen, zodat je weer vol energie de dag kunt beginnen. Een goede nachtrust is van essentieel belang om goed te kunnen functioneren. Refresh introduceert zich als nieuwe speler in matrassenland. Het nieuwe merk brengt een innovatief matrasconcept op de markt, waarbij de bovenlaag van het matras eenvoudig vervangen kan worden. Refresh stelt hiermee direct een nieuwe maatstaf voor hygiënisch en comfortabel slapen.

Er bestaan talloze manieren om je slaap te optimaliseren. Van geen tv voor het slapengaan tot een goede kamertemperatuur of een beker warme melk. Echter, de kwaliteit van jouw nachtrust wordt grotendeels bepaald door het matras. Een goed slaapcomfort is de juiste balans tussen comfortabele zachtheid en ondersteuning van het lichaam, in combinatie met het juiste klimaat door optimale ventilatie. Vanuit deze wetenschap is het Refresh matras ontwikkeld.

Nieuw matrasconcept

Het Refresh matras bestaat uit een combinatie van twee aparte matrassen in één speciale hoes. Het ondermatras is een support matras, gemaakt van duurzaam materiaal dat stevigheid biedt en kuilvorming voorkomt. Het bovenmatras is een comfort matras dat verkrijgbaar is in drie stevigheden. Typerend voor het Refresh concept is dat je het bovenmatras, het matrasdeel waar je direct op ligt, eenvoudig en voordelig kunt vervangen. Bovendien is de bovenhoes wasbaar. Een handig concept voor als je nét even wat vaker het gevoel van ‘een nieuw matras’ wilt ervaren.

Schone slaper 2.0

Gemiddeld vervangt men een matras slechts eens in de tien jaar. Dat is best een lange periode, als je je bedenkt dat we tijdens het slapen gemiddeld zo’n 500 ml transpiratievocht verliezen per nacht. Tel daarbij op dat je ook weleens ontbijt of werkt in bed, ziek bent óf misschien je huis weleens verhuurt. Het nieuwe matrasconcept van Refresh maakt het eenvoudig en betaalbaar om je bovenmatras vaker te vervangen. Zo slaap je altijd comfortabel in een fris bed. 

Proefliggen wordt proefslapen

Een matras is ontzettend persoonlijk. De beste manier om erachter te komen welk matras voor jou geschikt is, is door het matras uit te proberen. Als je een matras aanschaft in een winkel kun je de stof beoordelen en er even op gaan liggen. Die paar minuten ‘proefliggen’ geven wel een indruk, maar zijn uiteindelijk niet representatief voor het slapen op een matras. Bij Refresh bestel je het matras online en kun je vervolgens 30 dagen gratis proefslapen. In je eigen slaapkamer. Want alleen dan kun jij bepalen of het matras bij je past. En wil je toch een andere stevigheid, dan kan dat. Zonder gedoe. Refresh biedt een omruilgarantie van 100 dagen, waarbij je je bovenmatras eenmalig kunt omwisselen voor een hardere of zachtere variant. Refresh komt dan gratis het nieuwe matras brengen en neemt de oude weer mee.

Refresh

Refresh is een nieuwe speler in matrassenland. Het merk introduceert zich met een innovatief matrasconcept waarbij het bovenmatras eenvoudig en betaalbaar te vervangen is. Refresh verstaat onder een goed slaapcomfort de juiste balans tussen comfortabele zachtheid en ondersteuning van het lichaam. En daarnaast het juiste klimaat door optimale ventilatie. Het Refresh matras bestaat uit een speciaal schuim dat in combinatie met de juiste hoes zorgt voor de juiste ondersteuning, ventilatie en zachtheid. Service en gemak zijn hierbij belangrijke USP’s voor het merk. Zoals blijkt uit hun 30 dagen proefslapen, bezorging tot in de slaapkamer én 100 dagen omruilgarantie.

Kijk voor meer informatie over Refresh op: www.refreshmatras.nl

Reacties