Foto: emma-kids-babymatras

Emma Matras lanceert revolutionair babymatras

Betrouwbare en veilige matrassen voor de allerkleinsten

Als ouder wil je het beste voor je baby en dat begrijpen ze bij Emma Matras als geen ander. Om die reden heeft Emma Matras ruime tijd onderzoek gedaan naar het beste matras speciaal voor baby’s en kinderen van nul tot vijf jaar. Met als resultaat het Emma Kids babymatras: een matras dat de baby optimaal ondersteunt, gemakkelijk schoon te houden is en vrij is van schadelijke stoffen. Emma Matras biedt haar producten bovendien snel en gemakkelijk online aan met een proefslaapperiode van 100 dagen. Als jonge ouder heb je het tenslotte al druk genoeg!

Matras voor de allerkleinsten

Een goede nachtrust is zowel voor de kersverse ouders als voor de baby van groot belang. Dus gun je jezelf, maar ook vooral de kleine spruit het allerbeste: het Emma Kids babymatras. Na het grote succes met matrassen voor jongeren en volwassenen, waarbij Emma Matras in maart én mei 2017 door de Consumentenbond uitgeroepen is tot ‘Beste uit de test’, is het nu tijd om ook de markt voor de allerkleinsten van een perfect matras te voorzien. De afgelopen zes maanden is er samen met ouders een babymatras ontworpen, waarbij Emma Matras uitvoerig de tijd heeft genomen om de behoeften van zowel de ouders als het kind in kaart te brengen. Met het op de markt brengen van het Emma Kids babymatras lanceren zij een product dat aan alle behoeften voldoet.

Natuurlijk viscose

De matrashoes is medisch getest en bestaat uit een dubbele doekdekking met een hoog gehalte aan natuurlijke viscose. Zowel het schuim in het matras, als de hoes is vrij van zilver, antimonium en optische bleekmiddelen. Daar wordt niet alleen de ouder, maar ook het kind blij van. Bij een klein ongelukje is de hoes dankzij de vierzijdige rits gemakkelijk te verwijderen. Even wassen op 60 graden, drogen en klaar is kees. Dankzij het natuurlijke materiaal droogt de hoes ook nog eens heel snel.

Optimale hardheid

Kindjes liggen niet stil en rollen alle kanten op tijdens het slapen. Terwijl de baby lekker ligt te dromen, ondersteunt het matras dankzij de optimale hardheid de groei van de wervelkolom. Als ze wat groter worden gaan de meeste kleintjes op een bepaald moment zelfs in hun bedje staan. Maar ook hier is bij het Emma Kids babymatras aan gedacht: door de verstevigde randen in het matras, glijdt het kindje minder snel met zijn voetje tussen de spijlen van het ledikant en het matras om bezeren te voorkomen. Als ouder hoef je ook niet bang te zijn dat de baby bij de vulling van het matras kan. Dankzij de security rits kunnen kleine babyvingertjes niet naar het binnenste gedeelte van het matras. Het Emma Kids babymatras is geschikt vanaf de geboorte tot en met vijf jaar oud. Het matras is er in de maten 60 x 120 centimeter en 70 x 140 centimeter.

Reacties