De M Line Slow Motion VI testwinnaar Consumentenbond

De M Line Slow Motion VI matras is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste uit de test.

14 September 2011

De M Line Slow Motion VI matras is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste uit de test.

Op 8 september 2011 heeft de Consumentenbond de uitslag bekendgemaakt van de Matrassen Test 2011. In deze test zijn 12 matrassen getest van o.a. M Line, Auping, Tempur, Eastborn en Pullman. De Slow Motion VI-matras van M Line is samen met de Auping Vivo Visco door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste uit de test'.

 

De Slow Motion VI-matras van M Line scoort in de test de beste resultaten op het gebied van, ventilatie, lichaamsondersteuning en drukverlaging - zelfs in vergelijking met de geteste Auping Vivo Visco. Ook op het gebied van veerkracht en het draaien in bed weet de Slow Motion VI het beste resultaat neer te zetten.

'In deze tijd is het van groot belang om het lichaam optimaal te laten herstellen om de (stressvolle) dag aan te kunnen,' zegt Arjen Bergevoet, directeur DBC International. De M Line Slow Motion VI weet als enige de belangrijkste ingrediënten voor een optimale nachtrust te verenigen in een matras. De M Line-matrassen worden dan ook niet voor niets aanbevolen door fysiotherapeuten en topsporters. M Line - Sleep well, Move Better!

De test van de Consumentenbond wordt gepubliceerd in het oktobernummer van de Consumentengids. Leden van de Consumentenbond kunnen de test vanaf heden terugvinden via www.consumentenbond.nl. Mocht u geen lid zijn en toch de resultaten willen ontvangen, dan kunt u deze aanvragen via info@mline.nl.

Publicatiedatum: 14 september 2011

Meer informatie: www.mline.nl.

Anderen bekeken ook

M Line Slow Motion VI

M Line - Slow Motion VI MatrasHet Slow Motion VI-matras heeft een royale dikte van 26 cm en heeft een duurzame toplaag visco elastisch M Line materiaal. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. Zo zijn de gepatenteerde schokdempers afgestemd op de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones. De lichaamscontouren worden hierdoor nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. De nieuwe ventilerende matrastijk zorgt voor optimale ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. De tijk & kern van het matras zijn volledig anti-bacterieel. Op 5 september 2011 heeft de Slow Motion VI matras van de Consumentenbond het predicaat 'als beste getest' gekregen. In een uitgebreide matrassentest met o.a. Tempur, Eastborn, Pullman en Auping, heeft de Slow Motion VI matras goed gescoord op veerkracht, ventilatie en lichaamsondersteuning.  90 DAGEN TEVREDENHEIDSGARANTIE - NIET GOED GELD TERUG  

Living Brands