Partner

Wolters Wonen

Wolters Wonen, het adres voor al uw design meubels. Wij zijn gevestigd in Nijverdal, waar u in een sfeervolle showroom met 4000 m2 een ruime keuze heeft uit bijzondere topmerken zoals Bert Plantagie, HarvinkInterstar, Jori, Label, Leolux, M Line matrassenPode, FunDesign.nl en Stressless

Ook vindt u bij ons een moderne slaapkamerafdeling, met een uitgebreide keuze uit merken als Auping en M Line.  We helpen u graag verder met een persoonlijk slaapadvies.

Heeft u interesse in bepaalde producten? Op onze website kunt u zich online oriënteren en een offerte wenslijst aanvragen.  U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte op maat. 

Uiteraard bent ook van harte welkom in onze showroom. Laat u tijdens uw bezoek verrassen en inspireren.

We adviseren u graag over de vele keuze mogelijkheden.

Graag tot ziens bij Wolters Wonen!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht wolterswonen.nl

M Line bij Wolters Wonen

M Line een leven in beweging.

M Line-matrassen en kussens hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een revolutionair traagschuim (visco-elastisch schuim) oorspronkelijk ontwikkeld door NASA. Hierdoor zijn M Line-matrassen zowel drukverlagend als drukverdelend.

Om u van de kwaliteit en het comfort van onze M Line-matrassen te overtuigen, heeft u 90 dagen omruilgarantie. Bent u niet tevreden, dan kunt u de matras gewoon ruilen! Naast matrassen heeft M Line ook prachtige boxsprings en bodems.

Meer lezen over
'M Line bij Wolters Wonen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.