Profielfoto van Wolters Wonen

Wolters Wonen

Albert Einsteinstraat 2 7442 DK  NIJVERDAL

Over ons

Wolters Wonen, het adres voor al uw design meubels. Wij zijn gevestigd in Nijverdal, waar u in een sfeervolle showroom met 4000 m2 een ruime keuze heeft uit bijzondere topmerken zoals Bert Plantagie, Harvink, Interstar, Jori, Label, Leolux, M Line matrassen, Pode, FunDesign.nl en Stressless.  Ook vindt u bij ons een moderne slaapkamerafdeling, met een uitgebreide keuze uit merken als Auping en M Line.  We helpen u graag verder met een persoonlijk slaapadvies. Heeft u interesse in bepaalde producten? Op onze website kunt u zich online oriënteren en een offerte wenslijst aanvragen.  U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte op maat.  Uiteraard bent ook van harte welkom in onze showroom. Laat u tijdens uw bezoek verrassen en inspireren. We adviseren u graag over de vele keuze mogelijkheden. Graag tot ziens bij Wolters Wonen!

Wolters Wonen Nijverdal

Artikelen

meest recent

Pode bij Wolters Wonen

My life, my style, my colours, my money…….Het interieur laat zien wie je bent: het vertelt over je stijl, je smaak, je manier van leven.Pode is een eigenzinnige collectie die bestaat uit fauteuils, banken en aanbouwelementen, kussens, tafeltjes en zitkubussen. Design speciaal voor jou, waarin je je ideeën over wonen en leven helemaal kwijt kunt. Kies je eigen bekleding uit een selectie kwaliteitsstoffen met trendy kleuren. Liever in leer? Dat kan natuurlijk ook.Helemaal je eigen smaak. Scherp geprijsd en snel in huis. En moeilijker hoeft ’t ook niet te zijn.

Wolters Wonen

M Line bij Wolters Wonen

M Line een leven in beweging. M Line-matrassen en kussens hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een revolutionair traagschuim (visco-elastisch schuim) oorspronkelijk ontwikkeld door NASA. Hierdoor zijn M Line-matrassen zowel drukverlagend als drukverdelend. Om u van de kwaliteit en het comfort van onze M Line-matrassen te overtuigen, heeft u 90 dagen omruilgarantie. Bent u niet tevreden, dan kunt u de matras gewoon ruilen! Naast matrassen heeft M Line ook prachtige boxsprings en bodems.

Wolters Wonen

Leolux bij Wolters Wonen

Leolux bestaat nu ruim 75 jaar. Een lange geschiedenis, waarin ze bouwde aan kennis en ambacht. Een lange historie is prima te combineren met moderne uitgangspunten. Om ervoor te zorgen dat u echt aangenaam zit, werken ze bij Leolux niet alleen aan een mooie vormgeving. Het gaat om de combinatie van schoonheid en techniek. Leolux gebruikt het mooiste leer dat Europa te bieden heeft, stoffen van topleveranciers en de meest actuele kleurengamma's. Om maximaal tegemoet te komen aan uw wensen, creëert Leolux design met talloze optie's meubelen die ze helemaal gepersonaliseerd produceren. Alle meubelen worden in Nederland geproduceerd. Het is dan ook een kwaliteitsproduct met een eerlijke prijs. Alles wordt op bestelling geproduceerd. Leolux biedt op al haar producten 7 jaar garantie.

Wolters Wonen

Jori bij Wolters Wonen

Iedereen is anders, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de Originals van JORI uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen ervoor dat een Originals zitmeubel bijna op maat gemaakt lijkt. U heeft de keuze uit heel veel verschillende modellen, stoffen en leersoorten. Elk zitmeubel is gemaakt van zeer hoogwaardige materialenom u jarenlang optimaal zitcomfort te bieden. U bent van harte welkom in onze showroom in Nijverdal om de prachtige relaxfauteuils, banken en fauteuils van JORI collectiete bekijken en te ervaren.

Wolters Wonen
Bekijk alle 9 artikelen