Ludieke Valentijnsactie bij M line

Unieke Valentijnsactie M line: aanstaande ouders die exact 9 maanden na Valentijnsdag hun kindje verwelkomen ontvangen een M line babymatras t.w.v. € 139.-.

13 Februari 2021

M line roept aanstaande ouders via radio en social media op zich te registeren op hun website. Wordt hun kindje op zondag 7 november 2021 geboren, exact 9 maanden na Valentijnsdag, dan kunnen ze op vertoon van o.a. het geboortekaartje een gratis M line babymatras claimen. Meer info over de insteek van de actie en de voorwaarden is te vinden op www.mline.nl/valentijnsactie.

Iedereen levert topprestaties

Sinds de oprichting in 2001 is M line onlosmakelijk verbonden met topsporters, omdat goede slaap belangrijk is voor het leveren van topprestaties. Met de vernieuwde positionering van 2020 wil het merk kenbaar maken dat goede slaap niet alleen belangrijk is voor topsporters maar voor iedereen. In de nacht wordt namelijk de basis gelegd voor elke prestatie overdag. Dit geldt voor iemand die goed moet functioneren op zijn werk, maar ook voor ouders die net een kindje hebben gekregen. Want zeker in de eerste periode kan ouderschap vergeleken worden met het leveren van topsport!

Reacties