Het Summum aan slapen.

Het Summum aan slaapcomfort vindt je hier. 10 cm comfortlaag van zachte en medium Pulse latex in een ergonomisch profiel gemaakt.

Slapen doe je op Summum van Ultima

Goed, Beter, Summum. Beleef het comfort, elke dag opnieuw!

Summum matrassen worden ambachtelijk vervaardigd uit de allerbeste materialen en zijn een samensmelting van traditionele, natuurlijke materialen en Pulse-latex. Dit enorm ventilerende en ondersteunende latex schuim bestaat uit meer als de helft uit natuurlatex. Summum matrassen zijn leverbaar in soepel, medium, stevig en extra stevig comfort en zijn zeer comfortabel.

De basis van de Summum matras vormen de thermisch geharde pocketveren die worden samengesteld tot verschillende ergonomische profielen. Bovenop deze profielen zijn 2 dikke lagen Pulse-latex aangebracht met een totale dikte van 10 cm, welke de matras zijn unieke karakter geeft.(een normaal matras heeft een comfortlaag van 3-5 cm) Daarbij zijn deze lagen intern voorzien van een extra schouderzone.
De matrastijk is vervaardigd uit 50% katoen en is gevuld met een dikke scheerwollen vulling van 700 gr./m2 waardoor de matras een uitermate behaaglijk slaapklimaat heeft.

Pulse-latex is duurzaam, optimaal ventilerend, hoog-elastisch en zeer veerkrachtig.  

Leverbaar in alle standaardmaten en anders maken wij het gewoon op maat. Maatwerk is onze standaard.