Handgemaakte bedden

Het Kuperus slaapsysteem is ambachtelijk opgebouwd uit maar liefst 40 verschillende lagen. Eerst komt het onderstel, de box zelf, daarop het omkeerbare hoofdmatras en voor nóg meer comfort heeft Alexia ook een topmatras.

Kuperus slaapsysteem

Handgemaakte bedden van Kuperus. Kuperus: ambachtelijke bedden.Iedereen kent het sprookje van de prinses op de erwt. Op hoeveel matrassen ze ook lag, ze bleef de erwt op de bedbodem voelen. Hofleverancier Kuperus weet het echter zeker: wanneer een prinses op dit hand gemaakte bed zou slapen, voelt ze niets dan totaal slaapcomfort.

Het Kuperus slaapsysteem is ambachtelijk opgebouwd uit maar liefst 40 verschillende lagen. Eerst komt het onderstel, de box zelf, daarop het omkeerbare hoofdmatras en voor nóg meer comfort heeft Alexia ook een topmatras. Naast wol, katoen en paardenhaar worden ook jute drukverdelers toegepast en telt Alexia in totaal vier lagen (pocket) veringen in verschillende hoogtes.

Per vierkante meter zijn maar liefst 275 tonvormige (pocket) veren toegepast. Met zowel soepele als stevigere zones om elk deel van het lichaam de juiste de tip om het even te proberen. Want wie ligt op dit Kuperusbed heeft het gevoel te zweven op de wolken. Alexia: voor een vorstelijke nachtrust.
 

Dealers Kuperus

- Amsterdam: Bröring Slaapcomfort
- Apeldoorn: Van Beek Bedden
- Beuningen: Maassen van den Brink
- Cruquius: Goodnight Slaapkamers
- Eindhoven: Droomland
- Enschede: Henk ter Horst Slaapcomfort
- Etten-Leur: Slaapcomfort Jack Suykerbuyk
- Heerlen: Beddenspeciaalzaak Ruwette
- Leeuwarden: Wielinga Slapen
- Nijkerk: Frans Poorter Slaapcomfort
- Oss: Slaapcomfort Oss B.V.
- Putten: Kok Bedden
- Reuver: Keiren Woon- en Slaapcomfort
- Uden: Romantovich
- Velp: Maassen van den Brink
- Weert: Pleunis Slaapcomfort
- Winterswijk: Hochrath Wonen & Slapen
- Woerden: Lammerts van Bueren