Partner

Latexco

Latexco is één van 's werelds toonaangevende producenten van componenten in latexschuim voor de bedding industrie. Het uitgebreide productgamma bestaat uit matraskernen, platen en kussens. Naast de hoofdvestiging in Tielt (België), heeft Latexco ook een productie- en logistiek bedrijf in Spanje (Zaragoza), USA (Georgia en California), Zweden (FIAB) en Indonesië (Surabaya) & gedecentraliseerde verkoopskantoren in Singapore, Spanje en Brazilië. Steeds op zoek naar een natuurlijk slaapcomfort, vinden ze altijd manieren om de slaapkwaliteit te verbeteren.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht latexco.com

Haal meer energie uit je

Innergetic. Deze matras heeft een revolutionaire kern van latexschuim die voor een verkwikkende nachtrust zorgt én een energiek ochtendgevoel.

Samen met vooraanstaande slaapspecialisten heeft Latexco een nieuwe matraskern ontwikkeld die letterlijk meer energie teruggeeft aan de slaper: Innergetic. Deze matras heeft een revolutionaire kern van latexschuim die voor een verkwikkende nachtrust zorgt én een energiek ochtendgevoel.

Het materiaal bevat ontelbare minuscule luchtbelletjes en is opgebouwd uit rubbermoleculen, wat resulteert in een hoge veerkracht. Latex zorgt voor een temperatuur- en vochtregulatie die perfect is afgestemd op de slaper. Zo kun je elke dag vol energie starten.

Meer lezen over
'Haal meer energie uit je'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.