Foto: 2020/emma-improved-matras.jpg

Emma introduceert Emma O2: betaalbaar lekker slapen voor iedereen

Consumentenbond roept de Emma O2 uit tot beste matras in grote test

Emma matras voegt een matras toe aan haar productaanbod: de Emma O2. Dit matras is de opvolger van de bekende Emma Original, waarop iedereen lekker kan slapen, ongeacht het lichaamstype. Het matras wordt door de consumentenbond in een recente test onder meer geroemd voor de vochtregulering en drukverdeling. 

 

Dennis Schmoltzi, samen met Emanuel Mueller CEO van Emma, over de testresultaten: "Onze matrassen hebben al meerdere prijzen gewonnen in onafhankelijke tests in verschillende landen. Dit bevestigd onze aandacht voor onderzoek en technologie om het perfecte matras voor elk lichaamstype te ontwikkelen."

Eigenschappen Emma O2

Op de Emma O2 ligt iedereen goed. De verschillende lagen schuim zorgen samen voor een punt-elasticiteit die zich snel en vanzelf aanpast aan het lichaam. Dit zorgt ervoor dat de drukpunten onbelast blijven, ongeacht de ligging (rug-, zij-, of buikligging).

De toepassing van zeven verschillende zones zorgt ook in de O2 voor een goede ondersteuning van het lichaam, verminderen drukpunten en verdelen het gewicht gelijkmatig over het matras. Zo kan het lichaam zich tijdens de diepe slaap optimaal herstellen.

Naast optimaal comfort zorgt de combinatie van hoge kwaliteit schuimlagen voor een duurzaam matras dat lang meegaat. Emma biedt bovendien 10 jaar garantie op haar matrassen, zo ook op het Emma O2 Matras.

 

Overige kenmerken O2 Matras

  • De soepele matrashoes is gemaakt van een uniek, vochtregulerend (wasbaar) materiaal.
  • De donkergrijze zijkant van de matrashoes zorgt voor een goede ventilatie. Dankzij de anti-slipvlakken aan de onderkant blijft het matras op elke ondergrond goed liggen.
  • De toplaag van het geavanceerde Airgocell® schuim garandeert een ultieme nachtrust. Door de gelachtige structuur geeft het matras mee waar dat nodig is en biedt direct daarnaast alle ondersteuning. Bovendien ademt deze luchtige laag goed en blijft het matras koel en droog.
  • Traagschuim is de perfecte tussenlaag: het verdeelt het gewicht op de best mogelijke manier.
  • Het duurzame HRX-schuim zorgt voor ondersteuning waar het lichaam dat nodig heeft en flexibiliteit waar dat prettig is. De wervelkolom blijft daarom in zijn natuurlijke en rechte positie, ongeacht de ligging (rug-, zij-, of buikligging). Omdat de meeste mensen afwisselend slapen, is dit belangrijk. Deze laag geeft het matras stevigheid.

Beste in de test

De Consumentenbond testte de O2 van Emma in mei en is overtuigd: de Emma O2 is het beste matras uit de test! “De ondersteuning, levensduur en vochtdoorlaatbaarheid zijn allemaal goed. Maar dit matras valt echt op door zijn ligcomfort: de drukverdeling is bijzonder goed, ‘’ schrijft de Consumentenbond in hun rapport. Met een score van 7,7 is de Emma O2 de grote winnaar van de matrassentest die door de Consumentenbond is uitgevoerd.

 

De Emma O2 is al vanaf EUR 399,00 verkrijgbaar via www.emma-matras.nl.

 

Reacties