Foto: 279378

Ondersteuning nodig?

Jade heeft een nieuwe Silvana Vaste Vorm collectie gepresenteerd speciaal geschikt voor dié mensen die ondersteuning nodig hebben.

Jade heeft een nieuwe Silvana Vaste Vorm collectie gepresenteerd speciaal geschikt voor dié mensen die ondersteuning nodig hebben.

Ondersteuning tijdens het slapen wel te verstaan. Met de nieuwe collectie biedt Silvana een tiental hoofdkussens met uitsluitend een kern van latex, traagschuim of een combinatie daarvan. Deze vormherstellende hoofdkussens bieden niet alleen de noodzakelijke ondersteuning, maar hebben ook een goede vocht- en warmteregulatie, wat zorgt voor meer comfort tijdens het slapen, waardoor ook deze mensen lekker slapen en de dag vol energie kunnen beginnen. Silvana – pluk de nacht.

 

Vaste Vorm collectie
De Vaste Vorm collectie bestaat uit 4 modellen hoofdkussens: de Wave, Grando, Duoform en Fysioform. Deze modellen zijn elk weer onderverdeeld in twee of drie verschillende stevigheden of uitvoeringen. Voor de kernen is gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals Vita Talalay® latex en traagschuim. Vita Talalay® latex zorgt door de open celstructuur voor een uitstekende luchtcirculatie. Het traagschuim vormt zich onder invloed van lichaamsgewicht en –temperatuur volledig naar de contouren van het hoofd. Enkele hoofdkussens zijn voorzien van een extra gellaag, wat zorgt voor een verkoelend effect.

Modellen en functies
Met de Duoform introduceert Silvana een nieuw concept. Het zijn 2 kussens in één. Door de combinatie van twee kernen biedt dit hoofdkussen de consument gedurende de nacht twee keuzes: wel of niet vormherstellend én vormherstellend en extra verkoelend. Het welbekende Fysioform hoofdkussen, geconstrueerd naar de menselijke anatomie en slaapgewoonten, is het toppunt van een vaste vorm kussen op maat. Verder zijn alle hoofdkussens uit de Vaste Vorm collectie ingedeeld naar functie: ondersteunend of drukverlagend. Deze functie is, net zoals bij de onlangs geïntroduceerde Silvana collectie, uitgedrukt in de bieskleur: paars voor ondersteunend en oranje voor drukverlagend. Dat maakt kiezen nog makkelijker

Aegis® Premium
De tijk van alle hoofdkussens uit de Vormvaste collectie is behandeld met Aegis® Premium. Deze behandeling zorgt enerzijds voor extra hygiëne en een effectieve bestrijding van huisstofmijt en anderzijds voor een optimale vochtregulatie tijdens de slaap. Aegis® Premium is schimmel en bacteriewerend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. Bovendien is Aegis® Premium mens- en milieuvriendelijk.

Jade bv
Jade bv in Deventer is producent van hoofdkussens en dekbedden. Sinds 1953 ontwikkelt, produceert en levert Jade onder eigen Silvana merknaam en private labels een breed scala hoofdkussen en dekbedden. Jade laat zich leiden door drie waarden. Creativiteit die ervoor zorgt dat Jade zich onderscheidt van anderen en ons een toonaangevende positie in de markt bezorgt. Duurzaamheid die langdurige relaties borgt met de wereld, met klanten en ervoor zorgt dat Jade consumentgericht denkt. En Menselijkheid omdat de mens centraal staat in alles wat Jade doet.

Publicatiedatum: 8 februari 2012

Meer informatie: www.jade.nl

Reacties