Butterfly Hoofdkussen

Butterfly gezondheidskussen    

Gezonde nachtrust

Gezonde nachtrust
Hoofd- en nekpijn zijn vaak de gevolgen van een verkeerde slaaphouding. Er ontstaat een te sterke belasting van de hals- en borstwervels omdat de traditionele hoofdkussens vaak op de verkeerde plaats een verkeerde ondersteuning geven.

Elk Butterfly gezondheidskussen geeft ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning. Daarbij worden nekwervels zodanig ondersteund dat zenuwbanen beter tot rust komen. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussenkern.

De gepatenteerde vormgeving van Butterfly kussens is tot stand gekomen uit onderzoek naar een goede slaaphouding in combinatie met aangenaam slapen. Het Butterfly gezondheidskussen is leverbaar in diverse hoogtes en hardheden. Zo is er voor elke schouderbreedte en matrastype een Butterfly kussen leverbaar. Samen met uw slaapspecialist bepaalt u de juiste uitvoering van dit unieke hoofdkussen.

Uw eigen Butterfly

Omdat ieder mens uniek is, zijn de Butterfly gezondheidskussen in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Naast uw lengte, gewicht en schouderbreedte bepaald ook het type slaapsysteem wat u heeft de juiste keuze van uw Butterfly kussen.

Het Butterfly gezondheidskussen is verkrijgbaar in 9, 12 en 14 cm hoogte. Naar uw persoonlijke  voorkeur is elk Butterfly gezondheidskussen daarnaast verkrijgbaar in soft, medium en strong. Samen  met uw slaapadviseur bepaalt u de juiste hardheid en hoogte van uw kussen.

 

 

Passende slopen

Om het comfort van uw Butterfly het beste tot zijn recht te laten komen adviseren wij u gebruik te maken van de speciale, goed passende slopen.

Ter bescherming van uw kussen is een molton sloop verkrijgbaar. Als bovensloop kunt u kiezen voor onze perkal katoen slopen. Deze zijn verkrijgbaar de kleuren in wit en ecru.

Ook onze speciale textielsoorten zoals, Outlast, Anti-Acaria en Anti Muggen zijn beschikbaar voor het Butterfly kussen.

 

Mahoton Slaapsystemen B.V.

Mahoton slaapsystemen, al bijna 30 jaar innovatief slapen!

Sinds 1984 ontwikkelt en produceert Mahoton innovatieve producten op slaapgebied. Door de eigen visie op slapen en de eigen productie- en ontwikkelingsafdeling is Mahoton uitgegroeid tot een belangrijke en onderscheidende toeleverancier voor beddenspeciaalzaken in Nederland, België en Duitsland.

Het assortiment bestaat uit matrassen, bedbodems, kussens, bedtextiel en bedliften voor de thuisverpleging.

Mahoton Slaapsystemen B.V. is een nederlands bedrijf gevestigd in lelystad.

Kijk voor meer informatie over Mahoton Slaapsystemen op www.mahoton.nl

 

Dealers

Dit produkt is verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. Kijk op www.mahoton.nl voor een dealer bij u in de buurt.