Foto: alaska_sfeer_5MB

Koelkussen voor een goede nachtrust in de zomer

Het nieuwe gelkussen Alaska van De Witte Lietaer verkoelt je hoofd zodat je sneller in slaap valt.

31 Juli 2023

Ook tijdens de heetste zomernachten. Het innovatieve hoofdkussen combineert een ondersteunende, drukverlagende basis van traagschuim met een toplaag van 3D-koelpads. 

Dankzij de ‘face-changing-material’ koelpads wordt warmte aan je huid onttrokken en ontstaat een verkoelend effect. Zodra je hoofd het kussen raakt voel je de verkoeling. Dit helpt de geest te ontspannen waardoor je sneller in slaap valt. Informatie: www.home.dwl.be.

Positieve invloed op slaapkwaliteit, gezondheid en comfort.

Het koelkussen heeft een basis van drukverlagend traagschuim dat hoofd, nek en schouders ontlast en tegelijk ondersteuning biedt voor een ontspannen slaaphouding. Gecombineerd met de verkoelende toplaag ervaar je een positieve invloed op slaapkwaliteit, gezondheid en comfort. De 3D-koelpads zorgen er ook voor dat het koelend effect langer duurt in vergelijking tot traditionele koelkussens met enkel een coating.

Hoofdkussen Alaska is geschikt voor alle soorten slapers, zoals buik-, rug- en zijslapers. Het kussen wordt geleverd inclusief een mooie, wasbare hoes met handige rits voor een goede hygiëne.

Informatie

Witte Lietaer Alaska Gel Hoofdkussen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Afmetingen: 40x60x12 cm. Ga voor meer informatie naar www.home.dwl.be. Adviesprijs € 119,95.

Meer van De Woonindustrie
Reacties