Profielfoto van Kastaccessoires.nl
Kastaccessoires.nl
Nieuwe Atelierstraat 13, 5056 DZ Berkel-Enschot
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 16:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Kledingroedes

Kledingroedes ofwel kledingstangen zijn onmisbaar in de kledingkast of garderobe. Kastaccessoires.nl heeft kledingroedes in alle soorten, kleuren en maten.

Kledingroedes ofwel kledingstangen dragen bij aan een nette en overzichtelijke kledingkast met een luxe uitstraling. Een kledingroede is eenvoudig te monteren met één van de vele soorten roedehouders die bij Kastaccessoires.nl te koop zijn. Kledingroedes ofwel kledingstangen zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Een ovale roede buigt minder snel door en de ovale kledingroede met een wanddikte van 2 mm is zelfs extra stevig en zal tot een lengte van ± 120 cm zeker niet doorbuigen. Kastaccessoires.nl verkoopt veel kledingroedes die gemaakt zijn van alumnium en zijn daardoor makkelijk te zagen en kunnen niet gaan roesten. Deze aluminium kledingroedes zijn verkrijgbaar met een wanddikte van 1 mm en 2 mm in de kleuren naturel aluminium en zwart aluminium.  
Tevens zijn er zware metaal verchroomde kledingroedes, ronde zwarte kledingroedes, ronde zilverkleurige kledingroedes, ronde mokka kledingroedes en rechthoekige antracietkleurige kledingroedes.
Voor al deze kledingroedes zijn de juiste roedehouders beschikbaar. Voor montage tussen twee (zij) wanden of voor montage onder een plank. Altijd de juiste kledingstanghouder beschikbaar.

Ga je voor een extra luxe uitstraling en een kast die goed is verlicht waardoor je makkelijker de juiste kleding kunt kiezen? Ga dan voor een kledingroede met ledverlichting. Deze kledingstangen met aan de onderkant een ingebouwde ledstrip schakelen aan door middel van een ingebouwde bewegingssensor en schakelen na een tijdje weer automatisch uit.

Kijk voor het complete assortiment kledingroedes, kledingstangen, kleerstangen en alle toebehoren zoals kastroedehouders, kledingstanghouders, kleding schuifhaken enz.:

https://www.kastaccessoires.nl/kledingkast-accessoires/kledingroede-kastbuis-kledingstang/