Foto: Winia-schuifkast-op-maat

Winia schuifkast op maat

Een schuifkast op maat van Winia is de oplossing als het gaat om het realiseren van extra opbergruimte!

 

Heeft u een ruimte die te klein is voor een inloopkast, maar te diep voor een standaardkast? De schuifkasten op maat van Winia bieden uitkomst. Dit is een binnenkast met twee of drie verschuifbare elementen ervoor. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van de aanwezige ruimte en realiseert u extra opbergmogelijkheden, zonder dat de toegankelijkheid en het opberggemak van uw kastwand verloren gaat. In feite kunt u dubbel opbergen.

Verschuifbaar opbergen, nog redelijk onbekend, is in opkomst. Het is een kastenwand op maat met vernuft. Met dit creatieve en vernieuwende kastidee laat Winia u een andere en bijzondere manier van opbergen zien. Altijd gemaakt van vloer tot plafond om alle ruimte te benutten, is deze kastenwand een prima alternatief voor bijv. een inloopkast. Een dergelijke wand is een echte eyecatcher in elk interieur en kan bijv. ook heel goed in de woonkamer. Door de verschuifbare elementen heeft u voldoende ruimte voor al uw TV- en audioapparatuur. Ook uw favoriete boeken, cd’s, dvd’s en servies vinden een plaats.

Uniek maatwerk is voor Winia de normale gang van zaken en zij passen het assortiment aan op de allernieuwste inzichten. Winia volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen op interieurgebied op de voet. Met de nieuwste patronen, materialen en kleuren geeft u uw kastenwand een eigen uitstraling en zet u bijzondere accenten in elk interieur. Met een schuifkast op maat van Winia kiest u voor vele jaren aan opbergplezier want zij hebben de kastwanden waar meer achter zit!

Mobile

'Mobile' is het allernieuwste opbergsysteem en combineert schuifdeur(en) en kastinterieur tot een innovatief en origineel interieurobject.

'Mobile' is het allernieuwste opbergsysteem en combineert schuifdeur(en) en kastinterieur tot een innovatief en origineel interieurobject. De basis van dit object wordt gevormd door de zgn. 'pocket' waaruit zowel aan de linker- als rechterzijde een schuifdeur geschoven kan worden. Zo kan dit opbergsysteem perfect aan de ruimtebreedte worden aangepast.

Dit flexibele systeem kan werkelijk overal worden geplaatst, zowel vrijstaand (roomdivider) als in een nis. Natuurlijk kan de kastruimte op verschillende manieren worden ingericht, bijv. met legborden en lades, en is eenvoudig verder uit te breiden of aan te passen zodat het systeem een hele nieuwe functie krijgt. Dit opbergsysteem wordt niet vast ingebouwd, maar is demontabel, waardoor verplaatsen een koud kunstje is. Van huiskamer tot thuiskantoor, van kinderkamer tot studentenkamer; dit opbergsysteem verhuist eenvoudig met u mee.

Een tijdloze uitstraling, hoogwaardige afwerking en de vele aanpassingsmogelijkheden vormen de basis voor een roomdivider, halkast, thuiskantoor of kledingkast waar u jarenlang van kunt genieten. Kwaliteit raakt immers nooit uit de mode!

Het opbergsysteem 'Mobile' heeft een hoogte van 2125mm en is leverbaar van 1620mm tot 2670mm breed (pocketbreedte = 1025mm.).

Meer informatie en verkoopadressen in Nederland en België vindt u op www.winia.nl.

Publicatiedatum: 4 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties