Foto: 2016/schuifdeurkast-op-maat-de-graaf.jpg

Schuifdeurkasten: dé oplossing voor een te volle kledingkast

Wie kent dat niet; kleding en linnengoed domineren je kledingkast, het is onmogelijk om een kledingstuk te pakken zonder dat er iets van de planken valt.

Dan is het misschien tijd voor een nieuwe praktische slaapkamerkast waar al je linnengoed, kleren, schoenen en accessoires moeiteloos in kunnen worden opgeborgen. 

Kies voor de luxe van een zee aan opbergruimte

Slaapkamerkasten hoeven vaak niet de blikvanger in huis te zijn. Daarom besteden we er bij de aanschaf misschien niet zo veel aandacht aan als we doen bij het kopen van andere meubels voor ons interieur. En dan blijkt de kast vaak toch niet zo praktisch als was gedacht. Zo kunnen grote draaideuren flink in de weg zitten in een kleine slaapkamer, mist er vaak diepte om alles netjes opgevouwen op te bergen, of is er niet genoeg plek om kleren op te hangen. Eigenlijk is één grote slaapkamerkast die een hele wand bedekt de beste oplossing voor het opruimen van linnengoed en kleding. 

Maatwerk laat geen hoekjes onbenut

Op maat gemaakte slaapkamerkasten zijn in bijna iedere kamer mogelijk, ook onder een schuin dak! Ze worden dan helemaal passend gemaakt zodat alle ruimte, van muur tot muur, van grond tot plafond, kan worden gebruikt. Zo benut je ook de verloren hoekjes, en vaak houd je nog flink wat ruimte over voor het opbergen van andere spullen zoals koffers, tassen en sportitems. Zo'n praktische opgeruimde kast geef dan ook echt een gevoel van luxe!

Kleding opruimen en indelen zoals jij het wilt

Op maat gemaakte kledingkasten zijn vaak voordeliger dan je denkt. Ze geven in de regel meer ruimte dan twee gewone kasten in je kamer en je kunt ze helemaal laten indelen zoals je zelf wilt. Kies je bijvoorbeeld voor veel hangruimte om pakken en jurken op te hangen? Ga je voor handige uitschuifhangers voor broeken? Of wil je de kast laten voorzien van grote lades om je t-shirts praktisch en overzichtelijk op te ruimen? Zo zijn de eindeloze stapels in de kast echt verleden tijd!

Praktische slaapkamerkasten in je eigen stijl

Omdat je zelf je kast kunt ontwerpen kan je in plaats van openslaande deuren ook kiezen voor slaapkamerkasten met schuifdeuren. Dit zijn echte ruimtewinners en tegenwoordig kunnen deze in iedere trendy kleur en design worden geleverd. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor moderne deuren in glas, een kast met houtlook voor een klassieke uitstraling of één of meerdere schuifdeuren laten voorzien van een handige spiegel. 

Laat je inspireren! De mogelijkheden met deze kasten zijn eindeloos!

Reacties