Foto: 278962

MULTI-FORMA II hülsta: ongekende mogelijkheden

Kastsysteem opent deuren naar de lente.

Kastsysteem opent deuren naar de lente.

Het lange wachten wordt binnenkort weer beloond. Dan kondigt de lente zich aan en kan de winterkleding weer worden verruild voor actuele, frisse lentemode. Voor het overzichtelijk en stijlvol opbergen van kleding, biedt het kastensysteem MULTI-FORMA II van hülsta een passende oplossing.

 

Of het nu gaat om draai-, vouw- of schuifdeurkasten of om ruimte- of nisoplossingen: het MULTI-FORMA II systeem biedt vele en vooral individuele mogelijkheden. Opvallend zijn de grote verscheidenheid aan maten en functies en de ongekende indelingsmogelijkheden. Ook voor bijzondere ruimten of afwijkende kamerafmetingen biedt het systeem uitkomst, dankzij de vele maatwerkmogelijkheden. Zo kunnen voor een persoonlijke kledingkast de hoogte, breedte en diepte op maat worden samengesteld. Ook ideaal om bijvoorbeeld ruimten met schuine daken optimaal in te delen en te benutten.

Fraai van buiten, praktisch van binnen
Het strakke design van het exterieur is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Wat vooral opvalt, is de uitvoering van het interieur van de MULTI-FORMA II. Verschillende functionele elementen zorgen voor maximale opbergruimte. Een liftsysteem voor hoog hangende jurkjes en uitschuifbare dassen- en broekenhouders zijn enkele voorbeelden van de manier waarop het ophangen en pakken van kleding uit de kast wordt vergemakkelijkt. En wat te denken van met stof beklede dozen die kleding absoluut stofvrij houden? Praktisch en fraai zijn ook de vele verlichtingsmogelijkheden, al dan niet in combinatie met een bewegingssensor. De verlichting helpt niet alleen bij het zoeken van de juiste rok of trui, maar zorgt ook voor een sfeervol ruimtelijk effect. De indeling van het kastinterieur zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare bergruimte en is aan te passen aan de individuele wensen van de gebruiker.

Publicatiedatum: 3 februari 2012

Meer informatie: www.huelsta.nl

Reacties