Foto: 2016/hulsta-interieur-meubels.jpg

Design collection by hülsta – perfectionisme als statement

Je diepste wensen vervullen voor je slaapkamerdroom, dat is wat het nieuwe premiummerk design collection by hülsta wil doen.

Extravagante gestoffeerde bedden, perfect geplande kasten en luxueuze bijmeubels: de slaapkamers van design collection by hülsta zijn met veel liefde en precisie tot in het kleinste detail uitgevoerd. Ga je voor extravagant of extreem minimalistisch? Alles mag, als je het maar dromen kunt. Hülsta, het Duitse meubelmerk, lanceert dit voorjaar design collection by hülsta. Dat nieuwe luxemerk verbindt de knowhow van hülsta met een doorgedreven gepersonaliseerd design en ambachtelijke kwaliteit. De nieuwe collectie vult de twee andere reeksen mooi aan, namelijk now! by hülsta, de succesvolle instaplijn voor een jonger publiek, en hülsta, dat de gekende kwaliteit levert met een overvloed aan persoonlijke keuzes.

Design collection by hülsta bestaat momenteel uit de kastenreeks Magnus en de bedden Opus I en Opus II, Purus, Plenus, Latus en Largus.

Stofferen en lakken

Alles in de slaapkamer begint met een bed. Design collection by hülsta haalt de wolken uit de hemel en maakt er boxsprings van. De bedden zijn met de hand gecapitonneerd, uitgerust met toppers van toppers en elektrisch verstelbaar. Alles om je heerlijk te laten slapen. Voor het design heb je keuze uit meer dan 200 bekledingsstoffen van textielspecialist JAB. Bovendien kun je de stoffen laten terugkomen op de fronten of het binnenwerk van je kasten voor een doorgedreven eenvormige look. Wat je niet stoffeert, kun je laten lakken. Standaard bestaat het lak-assortiment uit achttien tinten, maar dankzij het nieuwe Natural Colour System kun je ook kleuren op maat laten mengen en is de keuzemogelijkheid eigenlijk oneindig.

Overzichtelijke kleerkast

Design collection by hülsta verliest zich niet in details, maar perfectioneert ze. Licht in je kleerkast garandeert bijvoorbeeld dat je altijd een goed zicht hebt op elk kledingstuk of accessoire. Zo gaat er niets verloren. Bij de Magnus-kleerkast uit de collectie heeft elke plank een ledstrip. Toch blijft de kastindeling flexibel. Wil je een plank verplaatsen, dan hoef je niet met elektrische draden beginnen schuiven om de ledstrips te laten werken. Dankzij een vernuftig kogelcontactpunt positioneer je zonder probleem een plank of lade op een andere hoogte. Het licht floept meteen weer aan!

Tal van handige kastinrichtingselementen zoals broekhangers en doorzichtige lades met scheidingselementen zorgen voor een kast die je alles overzichtelijk laat opbergen.

Meer informatie: www.hulsta.nl

Reacties