Foto: auping-zweefdeurkast-zwart-grijs

De nieuwe Auping kastencollectie: ruime keuze in luxe

Voor wie de slaapkamer compleet wil maken, lanceert Auping zijn nieuwe kastencollectie, bestaande uit zowel draaideur- als zweefdeurkasten.

Voor wie de slaapkamer compleet wil maken, lanceert Auping zijn nieuwe kastencollectie, bestaande uit zowel draaideur- als zweefdeurkasten.

De collectie biedt ruime keuzemogelijkheden en is afgestemd op de Auping bedmodellen, waardoor je slaapkamer volledig in harmonie komt. De verlichting op de kast en in de garderobestang is niet alleen sfeervol, het neemt ook een ergernisfactor weg. Doordat de kastverlichting voldoende zicht biedt op de kleding, kan de slaapkamerverlichting uitblijven zodat je partner hier 's ochtends of 's avonds geen last van heeft. De nieuwe kastencollectie is vanaf juni beschikbaar en exclusief verkrijgbaar bij Auping dealers.

 

Door de diversiteit in maten, materialen en kleuren is er altijd een bijpassende kast naar smaak te vinden voor je slaapkamer. Zo zijn de draaideurkasten uitermate geschikt voor plaatsing bij luxe, klassiek-sfeervolle boxsprings. Zweefdeurkasten passen vooral bij moderne bedmodellen, zoals de Auping Match of Auping Auronde. De gehele Auping kastenlijn is tevens standaard uitgerust met luxe toepassingen, zoals het soft-close systeem op zweefdeuren, waardoor de kastdeur zichzelf langzaam en geluidloos dichttrekt. Andere luxe toepassingen zijn scharnierdemping op het draaideurmechanisme en het handige push-to-open ladesysteem.

Keuzemogelijkheden

De nieuwe collectie biedt ruime keuzemogelijkheden. Voor een stijlvolle slaapkamer zijn de kasten, naast de bekende Auping bedkleuren in vollak, hoogglans en gebeitst fineer, ook leverbaar in vier repro-houtkleuren en negen unikleuren. De kasten zijn in totaal in 26 kleuren leverbaar. De kastdeuren kunnen (deels) worden uitgevoerd in gelakt glas, satijnglas, gesatineerd glas, in alle kleuren hout of met een spiegel. Dit zorgt voor extra sfeer of een bijzonder accent. Alle zweefdeuren hebben rondom een strak aluminiumprofiel. Ook de glasdeuren van de draaideurkasten beschikken over deze voor het oog strakke feature. Het aanbrengen van een vlakverdeling in de kastdeuren is eveneens mogelijk. Dit zorgt voor een persoonlijk accent. Er is keuze tussen 1-vlaks tot 5-vlaks deuren. De vlakken kunnen daarbij symmetrisch of asymmetrisch over de totale deurhoogte worden verdeeld.

De collectie bevat zowel kwaliteitskasten in standaard maten als op maat gemaakte kasten. Voor de legplanken kan er worden gekozen voor geraffineerde, dunne planken (25 mm) of voor robuuste, dikke planken (40 mm). De planken zijn leverbaar in wit met een magic alu kantafwerking voor een modern tintje en eikennatuur of eiken roodbruin voor de klassieke look.

Accessoires en interieuropties

De accessoires bij de kasten zijn als kussens op het bed. Ze zijn sfeervol, functioneel en zorgen voor net dat beetje extra in de slaapkamer. Voor een optimale inrichting van de kast heeft Auping zelfs aan de kleinste details gedacht. Zo bestaat de nieuwe accessoirelijn uit onder andere een schoenenrek, een uittrekbare pantalonhouder, een stropdassenhouder en een riemenhouder. De consument heeft tal van mogelijkheden om zijn kleding en bijbehorende accessoires te schikken. De garderobehouder is ideaal om kleding die je hebt aangehad te luchten zonder het te laten rondslingeren. Een rommelige slaapkamer is daarmee verleden tijd.

Voor een goede ruimte-indeling zijn er keuzemogelijkheden uit diverse ladeblokken, hang/legcombinaties, extra planken of bijvoorbeeld een overhemdenvakverdeling. Bovendien zorgen de diverse verlichtingsmogelijkheden in de kast voor een smaakvol accent dat ook nog eens heel handig is.

Consumenten kunnen hun ideale kast zelf samenstellen op www.aupingkasten.nl.

Prijs en beschikbaarheid

De Auping kastencollectie bestaat uit kasten in standaard maten en geheel op maat gemaakte kasten. Een complete 2-deurs Auping standaardmaat zweefdeurkast (180 cm breed, 231 cm hoog, 67 cm diep), inclusief twee legplanken, een hangroede en wanden en deuren in uni- of reprohoutkleur, is beschikbaar vanaf € 1465,-. De standaardmaat 2-deurs draaideurkast (93 cm breed, 231 cm hoog, 61 cm diep) is beschikbaar vanaf € 795,-. Een complete op maat gemaakte zweefdeurkast (tot 180 cm breed, max. 250 cm hoog, tot 67 cm diep) is beschikbaar vanaf € 1685,-. Een complete op maat gemaakte draaideurkast (tot 104 cm breed, max. 250 cm hoog, tot 61 cm diep) is beschikbaar vanaf € 995,-. De Auping kastencollectie is exclusief verkrijgbaar bij Auping dealers.

Publicatiedatum: 21 juni 2010

Reacties