Cabinet presenteert nieuwe, warme kleuren voor op maat gemaakte inbouwkasten

Geïnspireerd door de kleurrijke, natuurlijke landschappen presenteert Cabinet nieuwe glastinten voor haar inbouwkasten.

15 Augustus 2011

Geïnspireerd door de kleurrijke, natuurlijke landschappen presenteert Cabinet nieuwe glastinten voor haar inbouwkasten.

De zachte aardetinten kaki en olijfgrijs, mosterdgeel, goud, koper- en roestbruin geven elke kamer een warme en huiselijke sfeer en zorgen voor nog meer welbehagen en ontspanning.. Deze prachtige nieuwe kleuren laten zich uitstekend combineren met bijvoorbeeld onze zachte, leren handgrepen.

 

De nieuwe highlights van het cabinet-kleurenpalet vullen het uitgebreide portfolio aan mogelijkheden perfect aan. De glazen deuren vormen met de warme kleuren een elegante, op maat gemaakte, opbergmogelijkheid. Vooral in lastige ruimtes, zoals onder schuine daken, toont het exclusieve Cabinet-schuifdeursysteem zijn aantrekkingskracht: het tot op de millimeter nauwkeurige railsysteem bereikt werkelijk elke hoek of nis van uw interieur.

Publicatiedatum: 15 augustus 2011

Meer informatie: www.mijncabinet.nl

Anderen bekeken ook

Kasten op maat

Of het nu gaat om een kast of scheidingswand, jouw op maat gemaakte Cabinet-kast ligt Cabinet persoonlijk aan het hart. Van het eerste gesprek tot aan de montage bij jou thuis. Bij Cabinet laten ze je graag de talloze mogelijkheden zien, maar ook voor kleine ruimtes en nissen biedt Cabinet slimme oplossingen. Jouw wensen staan gedurende het gehele proces centraal. Stap voor stap ontstaat een duidelijk beeld van je ideale kasat, die Cabinet daarna voor jou gaat maken. Individueel maatwerk houdt ook in dat jij bepaalt wat de kast mag gaan kosten. Bij Cabinet nemen ze je budget in acht. Voor hen is jouw kast een droom die ze graag voor je in vervulling laten gaan.

CABINET Schranksysteme AG