Foto: 2016/Team-7-Cantarutti-kastindeling.jpg

Alles overzichtelijk: slimme kastindelingen brengen orde in de kleerkast

'Orde is het halve leven', dat gezegde kent u vast. Het is ergerlijk wanneer u een das niet direct vindt of de riem niet ligt waar u hem verwacht.

Het kan ook anders, want achter de gesloten kleerkastdeuren is het met een paar handige functies snel opgeruimd en gesorteerd. Hierbij is een goede kastindeling een grote hulp. Die brengt orde en zorgt ervoor dat u in één oogopslag het juiste kledingsstuk vindt. Daarom zijn kasten met een volledig geordend, op maat samengesteld interieur, bijzonder handig. En die vindt u in de collecties van natuurhouten meubelfabrikant TEAM 7.

Onmisbaar voor een goede interieurindeling van kleerkasten zijn de schuiflades: met name lage en brede lades zijn praktisch omdat ze snel overzicht bieden zonder lang te moeten zoeken. Kledingstukken die men niet aan een kleerhanger kan hangen, vinden er een ideale plek. Glazen ladefronten tonen nog voor het openen wat in de lade zit. Inzetstukken voor het ordenen van sjaaltjes, dassen, horloges en opmaakaccessoires maken de keuze van het juiste accessoire gemakkelijker. Exclusief comfort bieden kledingliften, broekhouders en overhemdhangers. Ze vergemakkelijken het weghangen van kleding enorm. Geïntegreerde schuifrekken, kasten en boxen met kleine vakken maken de superordelijke kleerkast compleet. Een optionele, stroombesparende ledverlichting verlicht het volledige interieur van de kast en toont de vele handige en attente details. Zo verdwijnt geen kledingsstuk of accessoire meer in een donker hoekje.

Van kleine kleerkast tot grote dressing laat de opbergruimte zich optimaal benutten met een gestructureerd kastinterieur. Goed design en gebruik van gezonde materialen als natuurlijk hout maken een goed ingedeelde kleerkast tot een onmisbaar meubelstuk. TEAM 7 behandelt het hout van al zijn meubelen met natuurlijke olie. Dat is des te belangrijker in de slaapkamer, want een goed binnenklimaat is onmisbaar voor een gezonde slaap. Uitgeslapen en met een ordelijke kleerkast begint uw ochtend meer ontspannen, met een open blik in de kleerkast.

Reacties