Kasten op maat

Of het nu gaat om een kast of scheidingswand, jouw op maat gemaakte Cabinet-kast ligt Cabinet persoonlijk aan het hart. Van het eerste gesprek tot aan de montage bij jou thuis. Bij Cabinet laten ze je graag de talloze mogelijkheden zien, maar ook voor kleine ruimtes en nissen biedt Cabinet slimme oplossingen. Jouw wensen staan gedurende het gehele proces centraal. Stap voor stap ontstaat een duidelijk beeld van je ideale kasat, die Cabinet daarna voor jou gaat maken. Individueel maatwerk houdt ook in dat jij bepaalt wat de kast mag gaan kosten. Bij Cabinet nemen ze je budget in acht. Voor hen is jouw kast een droom die ze graag voor je in vervulling laten gaan.

Stap 1: het begint met een gesprek.

Maak een afspraak in de showroom van een van onze dealers. Samen bespreken ze jewensen en ontwerpen ze je eigen kast op maat. Breng gerust alvast enkele maten mee, zodat we de afmetingen van je kast kunnen plannen en ideeën voor de praktische indeling en uitvoering kunnen verzamelen.

Stap 2: een ruimtelijk beeld ontstaat.

Via het eigen planningsprogramma kunnen ze ontwerpen driedimensionaal weergeven. Zo krijg je direct een realistisch beeld en kun je het optische effect van de diverse mogelijkheden goed beoordelen.

Stap 3: de exacte maten opnemen bij je thuis.

Elk detail van jouw Cabinet wordt speciaal gemaakt. Om ervoor te zorgen dat alles precies past, meten geschoolde medewerkers de plaats waar de kast bij jou thuis moet komen nauwkeurig en vakkundig op, voordat het definitieve ontwerp wordt gemaakt.

Stap 4: stipte levering.

Hoewel alle onderdelen van je kast speciaal voor jou worden gemaakt in onze productieafdeling, leveren en monteren ze jouw Cabinet doorgaans binnen zes tot acht weken op de afgesproken datum.

Stap 5: de montage.

Ervaren vakmensen monteren de schuifdeursystemen en het kastinterieur ter plaatse. Zo kunnen zij garanderen dat jouw kast perfect functioneert. Pas wanneer jij zegt dat alles in orde is, zijn de monteurs klaar.