Profielfoto van CABINET Schranksysteme AG

CABINET Schranksysteme AG

Postfach 7125, D-50150 KERPEN

Over ons

Cabinet-inbouwkastensystemen kunnen aan alle levensomstandigheden worden aangepast. Inbouwkasten die in de woonkamer perfect passen bij zowel klassieke designmeubels als bij antiek In de keuken bieden onze kasten veel opbergruimte en in de slaapkamer scheppen orde scheppen. Ze maken moeiteloos de verandering door van knusse kinderkamer tot coole tienerkamer. Een Cabinet verricht overal kleine en grote wonderen in het creëren van ruimte.

Bedrijfsprofiel.

De geschiedenis van het succesvolle merk Cabinet begon in 1978 toen de latere oprichter van Cabinet, Michael Greven, als importeur van technische producten, in Noord-Amerika kennismaakte met een kompleet andere manier van opbergen en inbouwkasten bouwen: in plaats van vrijstaande inbouwkasten met een vaste maat werden inbouwkasten hier op maat ingebouwd van plafond tot vloer, van muur tot muur. Hierdoor wordt veel extra ruimte gecreëerd en dat was de 'klik' voor een geweldige toekomst.

De in 1979 begonnen lange weg voerde door consequente doorontwikkeling en perfectionering uiteindelijk tot het succesvolle huidige Cabinet-systeem. Veelvuldige gepatenteerde innovaties completeerden het systeem stap voor stap en het resultaat is een schuifdeurinbouwkastensysteem met technische voorsprong.

Nog belangrijker bewees zich de op- en uitbouw van een gestructureerd service- en distributienetwerk. Hiertoe behoren thans meer dan 100 Cabinet-dealers in België, Duitsland, Luxemburg, Liechtenstein, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Allemaal met een representatieve showroom met actuele voorbeeldsituaties en oplossingen, informatie over Cabinet en vakkundig plezierig advies. De 3D-computersoftware ondersteunt de millimeterexacte planning en creëert een gedetailleerde presentatie. Uiteraard verzorgen alle dealers het opmeten en de montage tot in de details. Bij dit alles komt nog een garantie op de wieltechniek van de schuifdeuren.

En ook de laatste jaren ontwikkelt en innoveert Cabinet verder: met CABIvision® (tv kijken zonder tv!) of met CABIprint®, waarbij door een speciale druktechniek de schuifdeuren kunnen worden voorzien van je eigen motief, foto of kunstwerk. Maar ook de vele praktische en mooie accessoires, voor de persoonlijke touch in jouw kast, nemen een belangrijke plaats in bij de verrijking van het assortiment.

In 2009 vierde het familiebedrijf het 30-jarig jubileum, samen met de talrijke medewerkers, waarvan er velen sinds jaar en dag voor de firma werkzaam zijn.

3 unieke kenmerken.

Service: Of het nu gaat om een kast of scheidingswand, jouw op maat gemaakte Cabinet ligt ons persoonlijk na aan het hart. Van het eerste gesprek tot aan de montage bij jou thuis. Wij laten je graag de talloze mogelijkheden zien, maar ook voor kleine ruimtes en nissen bieden wij slimme oplossingen. Jij en jouw wensen staan gedurende het gehele proces centraal. Stap voor stap ontstaat een duidelijk beeld van je ideale kast, die wij daarna voor je maken. Individueel maatwerk houdt ook in dat jij bepaalt wat de kast mag gaan kosten. Wij nemen je budget in acht. Voor ons is jouw kast een droom die wij graag voor je in vervulling laten gaan.

Kwaliteit: Alleen het beste is goed genoeg. Daarom hecht Cabinet ook bij het kleinste detail veel waarde aan de hoogste kwaliteit. Dat begint bij de materialen. Veiligheidsglas bij alle glazen deuren is net zo vanzelfsprekend als milieubewust vervaardigd fineer of spaanplaat voor onze interieurs. De materialen worden met inzet van veel hightech en vakmanschap in de eigen fabriek in Kerpen-Buir in Duitsland verwerkt. Een Cabinet is geen massaproduct, maar telkens weer een unicaat dat van schuifdeur tot de kleinste legplank voor jou op maat wordt gemaakt.

Traditie: De geschiedenis van het succesvolle merk Cabinet begon in 1978 toen de latere oprichter van Cabinet, Michael Greven, als importeur van technische producten, in Noord-Amerika kennismaakte met een kompleet andere manier van opbergen en inbouwkasten bouwen: in plaats van vrijstaande inbouwkasten met een vaste maat werden inbouwkasten hier op maat ingebouwd van plafond tot vloer, van muur tot muur. Hierdoor wordt veel extra ruimte gecreëerd en dat was de 'klik' voor een geweldige toekomst. De in 1979 begonnen lange weg voerde door consequente doorontwikkeling en perfectionering uiteindelijk tot het succesvolle huidige Cabinet-systeem. Veelvuldige gepatenteerde innovaties completeerden het systeem stap voor stap en het resultaat is een schuifdeurinbouwkastensysteem met technische voorsprong.

Verkoopadressen Cabinet

ARMADIO inbouwkasten op maat bv
Willemsparkweg 26
1071 HG Amsterdam
Tel.: +31 (0) 20 - 4 70 28 97
Fax: +31 (0) 20 - 4 70 28 99
Internet: www.armadio.nl
E-Mail: info@armadio.nl

CABINET Den Haag
Denneweg 68
2514 CJ Den Haag
Tel.: +31 (0)70 - 3 64 03 23
Fax: +31 (0)70 - 3 64 18 22
Internet: www.cabinetdenhaag.nl
E-Mail: info@cabinetdenhaag.nl

TMC Zeeland bv
Marconistraat 13
4461 HH Goes
Tel.: +31 (0)1 13 - 22 41 13
Fax: +31 (0)1 13 - 22 41 10
Internet: www.tmcwoonwinkels.nl
E-Mail: tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl

B HOME LIVING B.V.
Jacob Romenweg 2
6042 EZ Roermond
Tel.: +31 (0)4 75 - 21 30 00
Fax: +31 (0)4 75 - 59 58 58
Internet: www.bhomeliving.nl
E-Mail: roermond@bhomeliving.nl

Sleepy
Hasseltweg 111
3600 Genk
Tel.: +32(0)89 - 350616

Vanbeuren
Rijksweg 600
3630 Maasmechelen
Tel.: +32 (0)89 - 77 72 94
Fax: +32 (0)89 - 35 78 14
E-Mail: maasmechelen@sleepy.be