Droom van een inloopkast

Voor veel vrouwen, en steeds meer mannen, is een inloopkast helemaal het einde! Het is een favoriet op het gebied van opberggemak en bewegingsvrijheid.

Het juiste adres voor een inloopkast op maat

Wij zijn steeds meer gesteld geraakt op luxe en comfort in ons huis en kunnen
in grote lijnen zelf ons huis indelen en aankleden. Die luxe uitstraling zie je nu
ook steeds meer terug bij slaapkamers.
Die worden extra speciaal met een mooi ingedeelde inloopkast op maat,
met voldoende plaats voor al je kleding, schoenen en accessoires.

Bij een inloopkast ga je net een stapje verder dan een kledingkast, want je kiest voor de luxe, het gemak en comfort van slimme en ruimtebesparende oplossingen op slechts enkele vierkante meters. Winia is al 30 jaar dé specialist op het gebied van inbouw- en inloopkasten op maat. Wij bedenken en ontwikkelen iedere keer weer nieuwe opbergoplossingen voor elke ruimte in huis. Bij het zien van de ongekende mogelijkheden qua indeling en materiaalgebruik, slaat je fantasie op hol.

Zoals bijv. deze inloopkast in een van onze nieuwste houtdecors. Dit nieuwe Natural Touch interieur heeft de uitstraling en structuur van echt hout, maar is eenvoudig te onderhouden, krasbestendig en kleurvast. Door gebruik te maken van lades met binnenlades (voor o.a. lingerie, stropdassen of sokken), een uittrekbare legplank voor het klaarleggen of opvouwen van kleding en de lichtlijsten met LED verlichting wordt het gevoel van luxe nog eens extra benadrukt.

Droom jij van een inloopkast, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Kijk voor meer informatie of een Winia dealer bij jouw in de buurt op onze website www.winia.nl