Partner

Winia

Winia Project B.V. is sinds haar oprichting in 1983 een specialist in het realiseren van kastwanden op maat. Van de schuifdeuren tot en met het complete interieur.

algemene informatie

Winia Project B.V.

Vrijwel iedere woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs uw (thuis)kantoor kan worden voorzien van een opbergsysteem dat niet alleen functioneel is, maar een lust voor het oog bovendien. Ook importeert Winia Project B.V. sinds tientallen jaren luxe accessoires en kleinmeubelen uit Italië om de kastwandsystemen te verfraaien, en zo een oplossing te bieden voor alles wat u wilt opbergen in huis! 

De meeste Winia-dealers maken inmiddels gebruik van het 3D-tekenprogramma. Hiermee kunnen zij vrijblijvend een offerte en impressietekening maken. Ga naar de site van Winia voor een dealeroverzicht. Ook voor het aanvragen van een compleet informatiepakket kun je daar terecht.
 
Winia is dè specialist als het gaat om creatieve en vernieuwende kastideeën.De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en bieden een passende oplossing voor schuine wanden en plafonds, hoeken, nissen en inloopkasten. Zowel onze schuif- en vouwdeuren als ook de kastinterieurs worden helemaal op maat gemaakt. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel.


Heb je speciale wensen? Bij Winia denken ze graag met je mee! Net zoals de gespecialiseerde dealers.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens de website www.winia.nl

artikelen

Schuifdeurkasten op maat

De creatieve en vernieuwende kastideeën van WINIA laten een andere en bijzondere manier van opberge...

Inloopkast op maat

Een inloopkast op maat is een absolute favoriet op het gebied van opberggemak en bewegingsvrijheid.

Toon alle 13 artikelen
collecties
Winia heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Postbus 3143
5902 RC VENLO

0773230032


RECENSIES
CONTACT
Postbus 3143
5902 RC VENLO

0773230032