Iedereen heeft een uniek slaapprofiel

Doe de Personal Sleep Scan in één van de winkels voor een matras op maat

Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor je slaapprofiel. Voor we je matras op maat samenstellen, voeren we dan ook een Personal Sleep Scan uit. 

Wat is het?
De Personal Sleep Scan is een wetenschappelijk gefundeerde meting van je slaaphouding. Ze vertelt ons welke ondersteuning je nodig hebt ter hoogte van je schouders, taille en heupen.

Wat moet ik doen?
Gewoon even ontspannen op een testbed in een van onze winkels. Een flexibel grid van 128 sensoren meet exact de vervorming van de matras wanneer je erop ligt. We plaatsen je in zijlig en in ruglig, zodat we een volledig beeld krijgen. Op basis van dit gepersonaliseerd biomechanisch model berekent onze software het precieze effect van de hardheden in elke zone van de matras.

Je kan je ideale matras achteraf uitgebreid testen in de winkel. Wel even je wekker zetten!

Waarom heb ik dat nodig?
Uit de duizenden metingen die we deden, blijkt duidelijk dat het indrukkingsprofiel van elke  mens uniek is. De juiste ondersteuning is dan ook cruciaal!

‘s Nachts herstelt je rug van de voortdurende belasting overdag. De tussenwervelschijven nemen in die rustperiode vocht op. Je houding is daarbij erg belangrijk: hoofd, nek en wervelkolom moeten op een horizontale lijn liggen. Dankzij de Personal Sleep Scan creëren wij een matras voor je die de perfectie benadert.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of bezoek één van onze dealers.