Foto: Zonnelux-Hor-slaapkamer

Een hor voor je slaapkamerraam?

Zou een hor voor je slaapkamerraam de oplossing kunnen bieden?

Ventilatie

Naast de irritatie tegenover irritant zoemende insecten, wil je wel dat je slaapkamer geventileerd wordt. Dit is belangrijk voor een goede nachtrust. Gelukkig kun je met een hor nog steeds zorgen voor ventilatie tijdens de bescherming tegen irritante insecten.

Past een hor wel?

Elk raam is anders en heeft andere afmetingen. Je zou dus denken dat horren niet op elk raam passen. Gelukkig zijn horren op maat te maken. Zo kunnen ze dus perfect worden afgesteld.

Saai?

Sommige mensen vinden horren lelijk. Ze zien er zo saai uit. Dit hoeft helemaal niet! Horren zijn leverbaar in allerlei kleuren. Zo kun je dus kiezen voor een kleur die uitdaagt. Jouw persoonlijke voorkeur kun je hierin reflecteren. Ook de sfeer van het huis kun je hierbij meenemen.

De rolhor en de inzethor

Bij horren voor het raam is er de keuze uit de rolhor en de inzethor. De rolhor is voor bijna elk raam beschikbaar. Het onderhoud hiervan is minimaal, wanneer deze eenmaal gemonteerd is. Bij de rolhor is er geen montage met schroeven en spijkers nodig. De rolhor heeft vele mogelijkheden en kan hierdoor ook bij kunststof kiepramen gebruikt worden. Als je dus bezwaar hebt tegen gaten in je kozijnen, is de rolhor ideaal.

Horren voor je slaapkamerraam?

Horren voor de slaapkamerramen zijn ideaal. Vervelende beestjes kunnen geweerd worden. Daarbij is ventilatie wel mogelijk. Deze twee dingen dragen al bij aan een goede nachtrust. Naast deze voordelen zijn horren geschikt voor elk raam en zijn ze ook nog eens de verkrijgen in verschillende kleuren. Dit zorgt voor een moderne uitstraling. Als je een kunststof kiepraam hebt of niet houdt van spijkers en schroeven, dan is er het rolhor. Voor alles is een oplossing. Daarom zijn er horren voor de slaapkamerramen.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties