Partner

Tele Tapijt / Slaapplaneet

Sinds 1993 is Teletapijt een bekend gezicht in Vleuten en omstreken. Het is belangrijk voor Teletapijt dat jij je 'thuis' voelt in hun winkel, waar ze jou graag voorzien van de nieuwste trends en deskundig advies op maat. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je je wilt oriënteren. Kijk rond in de uitgebreide stalencollecties van Teletapijt en ontdek de woontrends en de veelzijdigheid van hun aanbod.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht teletapijt.nl

Duo rolgordijn

Duo- rolgordijnen is een eigentijds product dat steeds meer zijn opmars maakt bij de consument. Het is dé trend van 2013. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse soorten kleuren en designs.Het duo rolgordijn heeft afwisseled transparante en dichte strepen die over  elkaar kunnen bewegen. Hierdoor kan het licht optimaal reguleren. Door de stoflagen tne opzichte van elkaar te bewegen creëer je precies de lichtval en sfeer die je zoekt.De duo rolgordijn is ook een ideale oplossing als zonwering, om sfeer te creëren, of juist voor privacy doeleinden.

Collectie

Heb je een wat landelijke inrichting dan kan je kiezen voor een mooie geweven kwaliteit.
Heb je een moderene inrichting? Dan staat een fijn geweven stof misschien wel erg mooi. 
Door ze voor elkaar langs te schuiven bepaal je met één beweging de lichtval en doorkijk. Teletapijt presenteert jou graag hun collectie in hun showroom.

Merken

        

Meer lezen over
'Duo rolgordijn'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.