sprei / plaid Denver

Mooie sprei, quilt of plaid, van het merk Town & Country. Landelijke stijl door de mooie stof en schitterende tinten.

informatie

Merk: Town & Country
Materiaal: 80% katoen Naam: Plaid Denver wit, sprei, deken, quilt. Kleuren: antraciet grijs, wit, mint groen en zand
Levertijd: 1 a 2 werkdagen
Leuk detail: leren merklabel op de hoek en de prachtige tinten die lange tijd te combineren zijn met de modekleuren in poedertinten en de stoere gestucte wanden.
Maten: 180×260 (1 persoons) – 270×260(lits jumeaux)

 

Stijl: Town & Country maakt alles in landelijke stijl . De trend is nu wat stoerder en sober qua print en kleur, dat zien we ook terug in de kleuren. Deze tinten zijn wel heel makkelijk te combineren met je geverfde of gepleisterde muren, het past eigenlijk altijd. Je slaapkamer, woonkamer of straks in het eerste voorjaarszonnetje ook je veranda zal ervan opfleuren. Tjdloos genieten!

Deze nieuwe lijn is dé eyecatcher van dit jaar voor Town & Country. Eenvoud, kwaliteit, schitterende kleuren zorgen voor een mooie slaapkamer in landelijke stijl. Ook dit overtrek is van Europese productie met duurzame materialen, 100% katoen gemaakt. Met liefde voor je interieur maar ook liefde voor je omgeving en medemens.

Town & Country is 10 jaar geleden ontstaan in de zuidelijke staten van de Verenigde Staten van Amerika. Daar, in die mooie oude huizen met hun veranda’s en schommelstoelen, ontstond de droom om landelijk te kunnen slapen in het drukke Nederland.

Van het merk Town and Country is ook verkrijgbaar: -nekrollen – luxe lakensets – sierslopen – plaids – spreien .
Voorraad: volop voorraad en 24 uur per dag te bestellen op www.lievelingslinnen.nl of tijdens openingstijden in de winkel in Barneveld