Sofiben: het handige dekbedovertrek

Je kunt nu kennis maken met het Nederlandse product Sofiben, het dekbedovertrek met een doorlopende rits!

27 Maart 2020

Sofiben biedt namelijk voor alle lezers van Wonen.nl een kortingscode van 20% op het dessin: Sofiben Budgetline Klassiek
Gebruik hiervoor de code: Klassiek20 (geldig tot 13 april 2020)

Op alle andere dekbedovertrekken heeft Sofiben als kennismaking 10% korting.
Gebruik hiervoor de code Woon10 (geldig tot 30 april 2020 uitgezonderd Saleproducten)

Wat is een Sofiben?

Sofiben is een dekbedovertrek met een doorlopende rits over 3 zijden met 2 runners. Je legt het dekbedovertrek op je bed, ritst het dekbedovertrek open met de runner, slaat de bovenzijde terug naar het hoofdeinde en legt het dekbed in de hoes. Vervolgens rit je het dekbedovertrek weer dicht, trekt het dekbed via de splitten aan de bovenzijde strak en je bent klaar. Het verwisselen van het dekbedovertrek is daardoor een fluitje van een cent.

Het Sofiben dekbedovertrek is een oer Hollands product en wordt in eigen atelier in Bergen op Zoom gemaakt. Dekbedovertrekken van Sofiben worden in 2 categorieën aangeboden:
- Sofiben Collection, bestaat uit 100% katoenen stoffen variërend van 200 tot 300TC. Garantie op het rits systeem 8 jaar.
- Sofiben Budgetline, bestaat uit stoffen in een menging van katoen- en kunststof garens die volgens een speciaal procedé worden geweven. Voor het weven van de stof worden de katoengarens om de kunststofgarens gewikkeld, waardoor het dekbedovertrek aanvoelt als een katoenen dekbedovertrek. Het voordeel van de kunststofgarens is dat u het minder tot niet hoeft de strijken. Garantie op de rits is 5 jaar. De Sofiben Budgetline is in verhouding prijs en kwaliteit een uitstekende keuze.

Bekijk de gehele collectie op www.sofiben.com. en vergeet niet de recensies te lezen die via Trustpilot worden verzameld. Sofiben scoort bij Trustpilot een 4,8 op een schaal van 5.
Eigen productie biedt mogelijkheden voor afwijkende maten , aankoop van extra kussenslopen en/of bijpassende hoeslakens.

Sinds kort is Sofiben gestart met de verkoop van het Sofiben dekbed en het Sofiben hoofdkussen. De dekbedden zijn verkrijgbaar in synthetisch en wollen uitvoeringen.

Vragen? Je kunt altijd bellen met telefoonnummer 0164 686 071.

 

Reacties