Profielfoto van Sofiben
Sofiben
Oude Moerstraatsebaan 64, 4614 RR Bergen op Zoom

Sofiben Collection Full of Colors

Sofiben is een dekbedovertrek met een doorlopende rits over 3 zijden, waardoor het verwisselen een stuk eenvoudiger wordt.

Full of Colors, de naam zegt het al, vol van kleur. Dit dessin heeft vele verschillende kleuren die als het waren met kleine penceelstreken zijn aangebracht. De meeste voorkomende kleuren zijn wit, blauw, groen, ros en rood. Heeft u 1 van deze kleuren in uw slaapkamer, dan zal dit dekbedovertre er zeker goed bij passen.

De achterkant is uitgevoerd in een effen witte kleur. U kunt de achterkant van het dekbedovertrek ook bestellen in een donkerblauwe kleur. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken verzoeken wij  dit aan te geven be de bestelling onder het hoofdje opmerkingen. 

Let op: Het dekbedovertrek wordt dan speciaal voor u gemaakt en kan niet geruild worden.

Het dekbedovertrek ie gemaakt van 200TC Percale katoen. Een 100% katoenen garen die ervoor zorgt dat het dekbedovertrek in de zomer heerlijk koel blijft en in de winter comfortabel warm

Om het geheel af te maken heeft u tevens de mogelijkheid om van de witte of blauwe kleur van de onderkant een hoeslaken op maat te laten maken. Het enige wat wij van u nodig hebben om een offerte te maken is de lengte, breedte en vooral de hoogte van het matras. Alle hoeslaken hebben een omslag van 15 cm en zijn rondom voorzien van elastiek.

Nooit meer tobben met u dekbed in de hoes te krijgen. Een Sofiben dekbedovertrek is namelijk voorzien van een doorlopende rits over 3 zijden, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om uw dekbed goed in de hoes te krijgen. Met name de punten van het dekbed zitten in 1 keer goed.