string(1) "p"

Opzoek naar een schitterend dekbedovertrek?

De Linnenboom heeft een hele grote collectie dekbedovertrekken van hoogwaardige kwaliteit, prachtige prints en mooie effen overtrekken.

Dekbedovertrek 100% Katoen / Satijn

Essenza dekbedovertrek Lauren groen

Een dekbedovertrek van katoen / satijn is gemaakt van 100% katoenen garen en satijn geweven. Door de satijnbinding voelt het overtrek heerlijk zacht aan en krijgt het een lichte glans. Een dekbedovertrek van katoen / satijn hoef je ook bijna niet te strijken. De prints komen prachtig uit op katoen / satijn. Wil je eens een andere stijl in je slaapkamer? Met een nieuw dekbedovertrek verander je de sfeer in je slaapkamer op een mooie en simpele manier.

Dekbedovertrek 100% Perkal Katoen

Livello dekbedovertrek Cadiz

Een fijne eigenschap van 100% perkal katoen is dat het zacht en koel aanvoelt. Een overtrek gemaakt van perkal katoen is dan ook aan te raden bij mensen die het snel warm hebben. Het kleine minpuntje van 100% perkal katoen is als je niet van kreukels houdt, dan moet je het overtrek strijken. Bij een effen overtrek valt een kreukel meer op dan bij een print. Eenmaal deze kwaltiet gewend, dan wil je niet anders meer.

Dekbedovertrek 100% Katoen

Beddinghouse dekbedovertrek

Een dekbedovertrek gemaakt van 100% katoen ligt lekker luchtig en is ideaal voor de zomer. Het kleine minpuntje is, als je niet van kreukels houdt, dan moet het gestreken worden. Ook in het 100% katoen heeft De Linnenboom verschillende stijlen, van romantisch tot modern.

Dekbedovertrek 100% Katoen / Flanel

Beddinghouse dekbedovertrek flanel

Bij een 100% katoen flanel dekbedovertrek worden de katoenen draden opgeborsteld en krijgt het dat heerlijke zachte gevoel. Een flanellen overtrek ligt heerlijk warm tijdens de koude nachten.