Foto: press_2013//sensa-di-lusso-beddengoed-bamboe-duurzaam.jpg

Sensa di Lusso: duurzaam bamboe beddengoed

Sensa di Lusso introduceert beddengoed gemaakt van de nieuwste eco-stoffen bamboe en tencel.

Sensa di Lusso: duurzaam bamboe beddengoed.

De luxe van hotellinnen voelen en toch slapen in je eigen bed. Sensa di Lusso introduceert beddengoed gemaakt van de nieuwste eco-stoffen bamboe en tencel. De voordelen van bamboe en tencel zijn ongekend. De producten zijn anti-bacterieel en hypo-allergeen. Dat komt omdat ze nooit in aanraking zijn geweest met chemicaliën of bestrijdingsmiddelen. Dit in tegenstelling tot de katoenteelt dat erg belastend is voor het milieu omdat er veel water, pesticiden en kunstmest wordt gebruikt. Vanwege de antibacteriële eigenschappen en de zachte structuur zijn bamboe en tencel de ideale stoffen voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Naast het hebben van een heerlijk zacht gevoel, zijn de gebruikte materialen temperatuurregulerend (warm in de winter, koel in de zomer) en laten je huid ademen, waardoor je je de hele nacht comfortabel voelt.

Deze materialen zijn nog nauwelijks verkrijgbaar op de Nederlandse markt. In Amerika, Engeland en Australië is bamboe en tencel al veel langer op de markt. Ook in Nederland is textiel van bamboe en tencel bezig met een flinke opmars.

De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de tijdloze, stijlvolle ontwerpen. Het assortiment bestaat momenteel uit een unieke collectie dekbedovertrekken, (hoes)lakens, plaids en woonkussens.

Met Sensa di Lusso bedtextiel maakt u uw slaapkamer groener. Luxe en comfort voor uzelf en schoner voor het milieu.

Meer informatie: www.sensadilusso.nl.

Publicatiedatum: 7 mei 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties