Foto: /257856.jpeg

Onder de wol met Paul Linse by Swiss Sense

Na de succesvolle introductie van de twee bijzondere Paul Linse boxsprings ontwikkelde Paul in samenwerking met Bedding House bijpassend bedtextiel.

Na de succesvolle introductie van de twee bijzondere Paul Linse boxsprings ontwikkelde Paul in samenwerking met Bedding House bijpassend bedtextiel.

Twee overtrekken die zich, net als de boxsprings, kenmerken door een stoere look die heel luxe is door de toepassing van hoge kwaliteits lurex garen. Dit garen zorgt ervoor dat het stiksel, dat een belangrijke rol speelt in het ontwerp, extra wordt geaccentueerd.

 

De overtrekken zijn vervaardigd van een 100% katoenen percal met een easy care finish, zo ligt het dekbed altijd mooi glad en strak op het bed en blijven kreukels en vouwen achterwege. Lekker praktisch maar het voelt ook heerlijk zacht en glad aan op de huid.

Er zijn twee patronen leverbaar.

Palace
Dit overtrek is geïnspireerd door het carré stiksel van het bed. In verkleinde vorm vinden we deze vierkante stiksels terug in het overtrek. De toevoeging van plooien binnen deze carré zorgen voor een driedimensionaal uiterlijk.
Leverbaar in antraciet en zand.

Campione
De subtiele lijnvoering wordt geaccentueerd door de lurex stiksels.
Mooie knopen zorgen voor een verfijnde afwerking
Leverbaar in zwart en zand.

Palace is verkrijgbaar vanaf € 159,- en Campione is verkrijgbaar vanaf € 149,-.

Meer informatie: www.swisssense.nl.

Publicatiedatum: 13 december 2010

Reacties