Foto: mirabel-slabbinck-bedlinnen-harva

Nieuwe collectie bedlinnen van Mirabel Slabbinck

Hemelse nachten met het nieuwe bedlinnen van Mirabel Slabbinck geïnspireerd op art-decostijl.

Met een gouden glans en een satijnzacht comfort passen Lini en Harva perfect binnen de feestelijke eindejaarssfeer. De nieuwe collecties bedlinnen van Mirabel Slabbinck blijven trouw aan de sobere, tijdloze stijl, zonder een accent glamour te vergeten. Leuk detail: de fotogenieke collecties kregen een even fotogenieke presentatielocatie in een oude fabriekshal van een treinproducent.

Voor de nieuwe lijnen bedlinnen liet ontwerpster Mirabel Slabbinck zich inspireren door de art-decostijl. De collectie Lini straalt in al haar eenvoud luxe uit: een gouden lijnenspel nodigt je uit tot royaal uitrusten in satijnzacht bedlinnen. Ook Harva, met verfijnd borduurwerk, is bedlinnen om je prinselijk in neer te vleien!

Mirabel Slabbinck staat nog altijd voor persoonlijk linnen op maat. Zo kan je elk model afstemmen op jouw interieurkeuze door de stof, de kleur én de tint van het borduurwerk te kiezen.

Bedlinnen LINI van Mirabel Slabbinck.

LINI, gouden kantje

Het model Lini combineert rechthoekige vormen met afgeronde hoeken. Mirabel Slabbinck ontwierp niet alleen bedlinnen, maar tekende ook een collectie badlinnen uit met handdoeken, badjassen en zelfs slippers.

Set dekbedovertrek en twee kussenslopen:
PELLA, satijn van 100% gekamd Egyptisch katoen, lange vezels
Aanbevolen verkoopprijs 240 x 220 cm + 2 kussenslopen 60 x 60 cm: 475 euro

HARVA, energiek borduurwerk

De penseelstreken van Harva vormen een grote tekening en doen denken aan vuurwerk. Achter dit luchtig dessin schuilt een speciale borduurtechniek.

Set dekbedovertrek en twee kussenslopen:
PELLA, satijn van 100% gekamd Egyptisch katoen, lange vezels
Aanbevolen verkoopprijs 240 x 220 cm + 2 kussenslopen 60 x 60 cm: 549 euro

Meer informatie: www.mirabelslabbinck.be

Publicatiedatum: 18 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties