Foto: 273101

Hästens en Christian Fischbacher creëren Hästens Satin Pure collectie

Het beste van Zweden en Zwitserland komt samen in de Hästens linnencollectie.

Het beste van Zweden en Zwitserland komt samen in de Hästens linnencollectie.

De Zweedse beddenfabrikant Hästens en de Zwitserse linnenmaker Christian Fischbacher hebben hun handen ineengeslagen om samen een duurzame linnencollectie genaamd Hästens Satin Pure te creëren. Hun gedeelde passie voor het streven naar de beste kwaliteit door handgemaakte producten heeft hen bij elkaar gebracht. De exclusieve satijnen linnencollectie is in vijf kleuren beschikbaar die goed aansluiten bij de verschillende Hästens kleuren. De nieuwe Hästens Satin Pure collectie is vanaf oktober verkrijgbaar bij alle Authorized Hästens Dealers in Nederland.

 

Zweedse schoonheid verworven met Zwitserse materialen
De Zwitserse specialist op het gebied van linnen en de oudste beddenmaker van Zweden hebben samen een stijlvolle linnencollectie ontwikkeld. De exclusieve satijnen linnencollectie is handgemaakt door Christian Fischbacher in vijf kleuren die perfect matchen bij de klassieke Hästens kleuren; blauw, wit, zilver, grijs en ‘zand’. De Hästens Satin Pure linnencollectie heeft tijdens de productie een speciale behandeling ondergaan, waardoor de stof versterkt en langer zijn glanzende kwaliteit behoudt. Hierdoor blijft het linnen zelfs na meer dan 200 keer wassen het luxe en zachte gevoel behouden. Dat komt neer op zeven jaar als je om de week wast.

De keuze voor een samenwerking met Christian Fischbacher is gebaseerd op een gezamenlijke voorliefde voor vakwerk en kwaliteit. Zo is bij beide familiebedrijven de sterke ambachtstraditie gedurende de jaren generatie op generatie doorgegeven en streeft zowel Hästens als Fischbacher naar optimale kwaliteit door een zorgvuldige selectie en gebruik van de alleen de beste natuurlijke materialen.

Design meets Hästens
Hästens werkt regelmatig succesvol samen met ontwerpers. Zo verwerkte vorig jaar textielontwerper Christian Zuzunaga zijn signatuur van gekleurde pixels in het wereldberoemde blokkenpatroon van Hästens. Ook modeontwerpster Angela Missoni, het in Mexico City gevestigde ontwerperscollectief NEL, de Spaanse artiest en productontwerper Jamie Hayon en de uit India afkomstige industrieel ontwerper Satyendra Pakhalé hebben eerder kunstzinnige creaties rondom het wereldberoemde blokkenpatroon van Hästens ontwikkeld.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Hästens Satin Pure linnencollectie is vanaf oktober verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs vanaf 280 euro bij alle Authorized Hästens Dealers in Nederland. Kijk voor de dichtstbijzijnde Authorized Hästens Dealers, de nieuwste collectie bedden en alle accessoires op www.Hästens.com.

Publicatiedatum: 6 oktober 2011

Meer informatie: www.Hästens.com.

Reacties